Blockchain Stories
R. Kiyosaki: Bitcoin tikt $500.000 aan in 2025
Bitcoin Nieuws

R. Kiyosaki: Bitcoin tikt $500.000 aan in 2025

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Robert Kiyosaki is een geliefde en gerespecteerde investeerder. Met zijn boek ‘Rijke pa arme pa’ zette hij zijn vakmanschap en kennis over financiën perfect op papier. Het is niet voor niets dat dit één van de bekendste financiële boeken is. Tegelijkertijd is R. Kiyosaki dus een bekend investeerder en een groot liefhebber van Bitcoin. Dit laatste laat hij wederom doorschijnen op zijn X-account. Hij deelde namelijk met zijn ruim 2.6 miljoen volgers onderstaande tweet:

Bitcoin koers van $500.000 in 2025

R. Kiyosaki durft de voorspelling aan dat de Bitcoin koers in 2025 rond de $500.000 komt te liggen. Dit lijkt vooralsnog té mooi om waar te zijn, maar Kiyosaki heeft goede redenen voor het doen van deze voorspelling. Daarvoor kijkt hij onder meer naar het boek Money GPT van zijn vriend Jim Rickards.

In dit boek wordt de financiële impact van AI besproken. Kunstmatige intelligentie zou van grote invloed op het monetaire stelsel kunnen zijn, waardoor (volgens Rickards) financiële crises in een stroomversnelling terecht kunnen komen. Dit betekent dat in de komende jaren de euro, de Amerikaanse dollar en andere munteenheden meer van hun waarde zouden verliezen. Het antwoord op deze waardevermindering is uiteraard Bitcoin. Door in Bitcoin te investeren, wapen je je vermogen tegen inflatie.

Dat advies heeft Kiyosaki al vaker gegeven. Daarbij raadt hij ook overigens ook aan om in goud, zilver en andere edelmetalen te investeren. Met die tip lijkt hij vooralsnog gelijk te krijgen, aangezien de goudkoers op een nieuwe recordhoogte is komen te staan. Ook de Bitcoin koers maakt in de afgelopen periode een indrukwekkende stijging door.

Hoe realistisch is de voorspelling van Kiyosaki?

Het is lastig om deze voorspelling goed te duiden. Net zoals bij elke andere voorspelling is ook deze voorspelling afhankelijk van talloze factoren. Het is daarbij wel vrij uniek dat één van deze factoren kunstmatige intelligentie is. Het is algemeen bekend dat AI steeds groter wordt, maar nog niet vaker is er gekeken naar de invloed van AI op het financiële stelsel. Dit doet Rickards dus wel in het boek Money GPT dat binnenkort verkrijgbaar wordt. Volgens Kiyosaki is dit boek de leidraad voor het financiële stelsel in de komende jaren.

Feit is wel dat de Bitcoin koers reeds met een forse opmaat bezig is. De koers is weer boven de $63.000 uitgekomen, waarmee belangrijke weerstandsniveaus doorbroken zijn. Daarbovenop komt dat de beste maanden voor Bitcoin – en crypto – nog moeten komen. Het is niet voor niets dat de maand oktober ook wel als ‘Uptober’ bekend staat. Het vierde kwartaal is historisch gezien het beste kwartaal voor Bitcoin, waardoor we dit jaar nog een mooie koersstijging mogen/kunnen verwachten.

Is het daarbij reëel om te denken dat de Bitcoin koers uiteindelijk naar $500.000 doorgroeit in 2025? Daar moet ontzettend veel voor gebeuren in een korte tijdspanne. Wij vinden het daarom realistischer om deze koers aan te houden voor bijvoorbeeld 2028 of 2030. Maar, Kiyosaki voorspelt voor 2023 zelfs een koers van $1.000.000!

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Dogecoin DOGE op rand van 45% uitbraak bij veroveren prijsniveau

Julian Smits

FlokiFi bereikt $165 miljoen TVL, klaar voor rally?

Timo Bruinsma

New Yorker beboet $36 miljoen voor fraude met cryptobeleggers

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu