Blockchain Stories
Fetch AI blijft stijgen: Kan FET de $1,77 grens doorbreken?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Fetch AI blijft stijgen: Kan FET de $1,77 grens doorbreken?

Start met ā‚¬10 gratis crypto bij Bitvavo en handel ā‚¬10.000 gratis

Start nu

Fetch AI heeft de afgelopen tijd een indrukwekkende opwaartse trend laten zien. Het is zelfs al met meer dan 22% gestegen na het doorbreken van een langere neerwaartse trend. De vraag die nu iedereen bezig houdt, is of FET deze stijging vast kan houden en de cruciale $1,77 weerstand kan doorbreken.

Het succes van Fetch AI en de belangrijke $1,77 weerstand

Fetch AI (FET) heeft recent een sterke rally doorgemaakt en nadert nu de belangrijke weerstand van $1,77. Deze opmars werd gedreven door een combinatie van technische en fundamentele factoren. FET’s bullish momentum blijft sterk op $1,59, wat een stijging van 12% betekent in de afgelopen 7 dagen.

De $1,77 weerstand is een sleutelzone omdat het doorbreken hiervan de deur zou openen naar nog hogere prijzen, mogelijk richting de $2,00. Als de prijs echter niet door deze weerstand heen breekt, kan een terugval naar $1,30 als steunpunt volgen.

Bollinger Band fetai koersgrafiek
Bron: TradingView

Signalen van bullish momentum en mogelijke prijscorrectie

FET’s prijsactie toont aan dat het token de bovenste Bollinger Band heeft bereikt bij $1,637. Dit is vaak een teken van een overbought conditie. De RSI (Relative Strength Index) staat op 62,22, wat aangeeft dat er nog ruimte is voor verdere winsten, maar het bevindt zich dicht bij de overbought zone.

Naast de technische indicatoren laten ook on chain metrics sterke bullish signalen zien. Zo is de netwerkgroei van Fetch.AI met 2,54% toegenomen en is het aantal ā€œIn the Moneyā€ met 2,73% gestegen, wat aangeeft dat meer houders winst maken.

onchain signals september204
Bron: IntoTheBlock

Echter, er zijn ook tekenen van mogelijke prijscorrectie. De reserves van FET op exchanges zijn gestegen met 0,24% tot 497.0971 miljoen tokens in de afgelopen 24 uur. Dit kan wijzen op een toenemende verkoopdruk, aangezien meer tokens op exchanges vaak betekenen dat handelaren zich voorbereiden om te verkopen.

fetai exchange reserve cryptoquant
Bron: CryptoQuant

De balans tussen bullish signalen en voorzichtige vooruitzichten

Open interest in FET futures is met 2,33% gestegen, wat nu staat op $105,82 miljoen. Dit geeft aan dat er groeiende marktparticipatie is en dat handelaren een significante prijsbeweging verwachten. In combinatie met sterke on chain data kan dit erop wijzen dat FET zijn bullish momentum kan handhaven.

Toch is voorzichtigheid geboden. Als de verkoopdruk blijft toenemen door de hogere reserves op exchanges, zou dit het positieve sentiment kunnen temperen en leiden tot een korte termijn correctie.

Fetch AI’s toekomst hangt dus sterk af van het vermogen van FET om de $1,77 weerstand te doorbreken. Terwijl de on chain data verdere winsten ondersteunen, signaleren de verhoogde exchange reserves voorzichtigheid.

futures open interest grafiek
Bron: CoinGlass

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen ā‚¬10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Altseason in aantocht? Spannende voorspellingen van analisten

Julian Smits

Verkoopdruk dreigt voor SHIB na recente winsten

Timo Bruinsma

Lending platform Shezmu redt gestolen crypto via onderhandeling met hacker

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu