Blockchain Stories
Airdrop drama in Hamster Kombat: slechts 37% van de spelers krijgt beloning
Altcoin Nieuws

Airdrop drama in Hamster Kombat: slechts 37% van de spelers krijgt beloning

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Hamster Kombat, het populaire Telegram spel dat iedereen lijkt te spelen, heeft een donkere wending genomen. In plaats van een feeststemming heerst er onder de spelers grote frustratie, vooral vanwege het mislukken van de langverwachte airdrop. Terwijl het spel trending is op X, is de reden voor die aandacht allesbehalve positief.

Vele spelers voelen zich bedrogen en uitgesloten van de beloofde airdrop, die voor slechts 37% van de zogenoemde Hamster Kombat CEOs toegankelijk is.

“Cheating is Bad” zorgt voor onvrede

Een van de grootste frustraties komt voort uit de invoering van de “Cheating is Bad” melding, die veel spelers uitsluit van de airdrop. Ondanks maanden van hard werken en het verzamelen van in-game punten, zijn veel trouwe spelers verbijsterd dat ze worden uitgesloten op basis van valsspelen. Een gebruiker deelde zijn frustratie op X: “Dank je wel, Hamster Kombat, voor het verspillen van mijn tijd.”

Het probleem met deze melding is dat spelers niet goed weten of ze nog in de gevarenzone zitten. Een speler raadde aan om de status van hun “Cheating is Bad” melding te controleren, met de uitleg dat spelers veilig zouden zijn als de kaart verwijderd of inactief was. Als de kaart echter oplichtte, zouden ze vrijwel zeker worden uitgesloten van de airdrop.

Hamster Kombat raakt zijn glans kwijt

De impact van deze controversie gaat verder dan de airdrop alleen. Veel spelers zijn verbaasd dat na maanden van inzet hun in-game vooruitgang ineens is gereset, waardoor hun dagenlange inspanningen zinloos lijken. Anderen klagen over problemen met het referral systeem, dat volgens sommige spelers op een piramidespel lijkt.

Het lijkt erop dat Hamster Kombat niet langer voldoet aan de verwachtingen die spelers hadden toen ze begonnen. De game, die begon als een geliefde tijdverdrijf, lijkt nu de kant op te gaan van frustratie en ontevredenheid. Spelers wijzen op de voortdurende veranderingen in het spel, waarbij mechanismen zoals de “keys” pas veel later werden geïntroduceerd, nadat spelers al veel tijd en middelen hadden geïnvesteerd in het verhogen van hun PPH (Power Per Hour).

Boze spelers plannen boycot

De frustratie van de spelers heeft geleid tot oproepen tot actie. Er is zelfs een hashtag in omloop waarin wordt opgeroepen tot een boycot van het spel.

De kern van de onvrede lijkt te liggen in de manier waarop de airdrop wordt georganiseerd. Hoewel Hamster Kombat publiekelijk heeft verklaard dat de verzameling van “keys” niet essentieel zou zijn voor deelname aan de airdrop, worden spelers nu toch gediskwalificeerd op basis van datzelfde systeem. Een boze speler schreef een open brief aan het managementteam van Hamster Kombat, waarin hij hen beschuldigde van een slecht werkend systeem dat eerlijke spelers straft, terwijl valsspelers ongemoeid blijven.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Lending platform Shezmu redt gestolen crypto via onderhandeling met hacker

Pieter de Haan

Aptos streeft naar $10,41 terwijl optimisme toeneemt

Julian Smits

Coinbase bevestigt cbBTC op Solana: nieuwe mogelijkheden voor Bitcoin houders

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu