Blockchain Stories
Waarom VeChain en Bittensor op het punt staan te stijgen
Altcoin Bitcoin Nieuws VeChain

Waarom VeChain en Bittensor op het punt staan te stijgen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de recente video van Crypto Yapper analyseert de Nederlandse crypto analist de recente stijging van de Bitcoin koers en legt hij uit waarom hij deze ontwikkeling ziet als een bullish signaal voor de cryptomarkt. Ook kijkt hij naar enkele altcoins zoals VeChain en Bittensor en bespreekt hij hoe deze mogelijk ook een stijging zullen doormaken.

Waarom stijgt de Bitcoin koers?

Volgens Crypto Yapper bevindt Bitcoin zich in een sterke opwaartse beweging. Hij wijst op de technische patronen waar Bitcoin recent uit een falling wedge formatie is gebroken, een patroon dat vaak wordt gezien als een positief voorteken.

Deze uitbraak geeft aan dat er sprake kan zijn van een trendomkering waarbij de koers naar nieuwe hoogtes zou kunnen stijgen. Ook noemt hij het belang van het doorbreken van specifieke weerstandsniveaus, zoals de grens van $64.000. Als deze niveaus met succes worden omgezet in steun, verwacht hij dat Bitcoin een verdere stijging zal laten zien. Dit alles wordt versterkt door het feit dat er grote institutionele beleggers, zoals BlackRock, actief zijn in de markt, wat extra koopdruk op Bitcoin legt.

Daarnaast speelt de introductie van Bitcoin ETF’s een belangrijke rol in de huidige opmars. Dit zorgt ervoor dat meer traditionele beleggers eenvoudig toegang krijgen tot Bitcoin, wat volgens de videomaker resulteert in een hogere vraag en dus een stijgende prijs.

VeChain (VET): klaar voor een uitbraak

VeChain, een blockchain platform dat zich richt op supply chain management en bedrijfsoplossingen, heeft volgens Crypto Yapper recent een belangrijke technische uitbraak laten zien. In de dagelijkse grafieken ziet hij dat VeChain is uitgebroken uit een falling wedge formatie, een patroon dat vaak als positief wordt beschouwd omdat het duidt op een potentiële stijging. De koers van VET werd lange tijd beperkt door dit patroon, maar de recente uitbraak naar de bovenkant, samen met een sterke groene candle, is een teken dat de koers mogelijk in een opwaartse trend zit.

Dit patroon suggereert dat VeChain op weg kan zijn naar hogere koersdoelen. Crypto Yapper noemt specifiek het niveau van vijf cent als eerste koersdoel, waarbij hij verwacht dat dit niveau in de nabije toekomst kan worden bereikt. Hij benadrukt echter dat, net als bij elke cryptomunt, een terugval naar een lager steunpunt altijd mogelijk is voordat de munt verder stijgt. Hij raadt aan om te wachten op een bevestiging van de steun voordat verdere aankopen worden gedaan.

Bittensor (TAO): een unieke opkomende speler

Bittensor (TAO) is een veel minder bekende munt dan VeChain, maar krijgt volgens Crypto Yapper steeds meer aandacht in de cryptowereld. Bittensor is een opkomend project dat zich richt op het decentraliseren van kunstmatige intelligentie (AI). Het Bittensor netwerk stelt gebruikers in staat om te verdienen door bij te dragen aan een wereldwijd AI model. Deze innovatieve benadering zorgt ervoor dat zowel AI ontwikkelaars als deelnemers worden beloond met de native token, TAO.

In de technische analyse van Crypto Yapper wordt duidelijk dat TAO zich ook in een bullish trend bevindt. De munt heeft recent een sterke prijscompressie doorgemaakt en is bezig met het doorbreken van belangrijke weerstandsniveaus. Dit betekent dat de koers naar verwachting verder kan stijgen als de weerstand in steun wordt omgezet.

Volgens de crypto analist biedt de unieke technologie achter Bittensor, gecombineerd met de positieve prijsactie, een aantrekkelijke kans voor investeerders die op zoek zijn naar opkomende projecten met potentieel. Toch waarschuwt hij voor de volatiliteit van deze jonge munt en adviseert hij om goed de marktontwikkelingen te blijven volgen. Bittensor werd gisteren nog gelist op Bitvavo.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bitcoin ETF’s volgen het goede voorbeeld van Bitcoin

Scott

4 belangrijke bullish signalen voor Shiba Inu

Scott

Bitcoin Cash stijgt met 15%: Begin van verdere groei?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu