Blockchain Stories
Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?
Altcoin Memecoin Nieuws

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De verwachtingen voor de rest van 2024 zijn hooggespannen. Het is niet voor niets dat de maand oktober de bijnaam ‘Uptober’ heeft gekregen. Historisch gezien is oktober één van de beste maanden voor crypto. Dat kan zeker dit jaar het geval zijn, aangezien er een bullish sentiment in de hele markt lijkt te ontstaan. Kan PEPE hier ook van profiteren? En wat is de koers waar PEPE dit jaar nog naar toe kan werken? In deze korte analyse lees je precies wat PEPE in Uptober én de rest van 2024 kan doen.

Flinke stijging in de afgelopen 24 uur

De memecoin PEPE heeft bijzonder goed gereageerd op de renteverlaging van de FED. De koers is in de afgelopen 24 uur met ruim 8% gestegen. Hiermee doet PEPE een groot deel van het verlies in de afgelopen maand teniet. Over de afgelopen 30 dagen staat de PEPE koers nog maar 1,8% in de min. Daar kunnen veel andere altcoins, en memecoins, een voorbeeld aan nemen.

Is deze recente koersstijging van PEPE alleen aan de renteverlaging te danken? Nee, dat is niet het geval. Er is namelijk een belangrijke verandering in de MVRV van PEPE. De MVRV geeft de winstgevendheid van korte termijn- en lange termijn houders aan. Deze index is stijgende en dat is in veel gevallen een duidelijk bullish teken. Uit deze index blijkt ook dat lange termijn houders hun PEPE tokens aanhouden, omdat ze geloven in een verdere koersstijging van de memecoin.

Hogere koopkracht

Een andere index die in het voordeel van PEPE spreekt, is de BBP. De afkorting BBP staat voor Bull Bear Power en meet de trendsterkte in combinatie met de divergenties tussen momentum en prijs. Indien deze index ver boven het nulpunt ligt, geeft dit aan de koopkracht zwaarder is dan die van verkopers. De huidige BBP van PEPE ligt boven de 13 EMA-lijn. Dit geeft duidelijk aan dat er een veel zwaardere koopkracht is dan verkoopkracht. Met andere woorden: investeerders kopen nu PEPE tokens in plaats van dat ze tokens verkopen. Dit duidt ook op een duidelijk bullish signaal.

Waar kan PEPE naar toe groeien?

Het heeft er alle schijn van dat Uptober een goede maand voor PEPE gaat worden. De verschillende (technische) indicatoren spreken in het voordeel van deze memecoin, terwijl er in de markt dus ook een algeheel bullish gevoel lijkt te ontstaan.

Dit betekent dat PEPE in Uptober zomaar richting $0.000011 kan groeien. Daarmee zet PEPE een forse stap ten opzichte van de huidige koers. In de rest van Q4 kan deze forse groei mogelijk verder voorgezet worden. De all time high ligt in ieder geval rond $0,00001717. Er is dus nog heel veel winst te behalen voor PEPE. Gaat deze memecoin dan eindelijk in het vierde kwartaal van 2024 zijn verwachtingen waarmaken? Kijkende naar de verschillende indicatoren behoort dit zeker tot een realistische mogelijkheid. Dit kan zomaar eens het ideale koopmoment voor PEPE zijn, hoewel dat in het verleden al vaker gedacht is.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu