Blockchain Stories
Solana lanceert tweede web3 smartphone: de Solana Seeker
Altcoin Nieuws Solana

Solana lanceert tweede web3 smartphone: de Solana Seeker

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana Mobile heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun volgende innovatie en heeft de tweede smartphone tijdens TOKEN2049 in Singapore onthult: de Solana Seeker. Deze gloednieuwe web3 smartphone belooft een revolutie te ontketenen in de wereld van mobiele apparaten met blockchaintechnologie, door krachtige hardware te combineren met geavanceerde software voor een soepele web3 ervaring.

Wat maakt deze nieuwe telefoon zo bijzonder? Laten we eens een kijkje nemen.

Wat is de Solana Seeker?

De Seeker is een web3 smartphone die is ontworpen om hardware en software naadloos te integreren, speciaal gericht op het optimaliseren van de blockchainervaring. Lichter, helderder en met een betere camera en langere batterijduur, is deze telefoon bovendien betaalbaarder dan eerdere modellen.

Het kloppende hart van de Seeker is de Seed Vault, een beveiligingssysteem dat je crypto private keys beschermt en dat nu verder is verbeterd met een nieuwe feature: de Seed Vault Wallet. Deze wallet, ontwikkeld in samenwerking met Solflare Wallet, maakt het beheren van je crypto op je telefoon eenvoudiger dan ooit. Met een simpele dubbele klik kun je transacties uitvoeren en de verbeterde gebruikservaring zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

Web3 in je broekzak: dApps, games en beloningen

Een ander hoogtepunt van de Seeker is de volledig vernieuwde Solana Mobile dApp Store. Met betere navigatie en een handig overzicht van al je beloningen op één plek, biedt deze winkel toegang tot zowel web als mobiele dApps. Er zijn geen transactiekosten, wat het gebruik van crypto vriendelijke toepassingen nog aantrekkelijker maakt. Daarnaast zullen er exclusieve dApps speciaal voor de Seeker worden gelanceerd.

Bij elke Seeker krijg je ook een unieke soulbound Seeker Genesis Token. Dit is een VIP pas die je toegang geeft tot beloningen, exclusieve content en speciale toegang binnen het Solana ecosysteem. Voor ontwikkelaars biedt deze token de mogelijkheid om echte Solana veteranen aan hun projecten te verbinden. Dit maakt de Seeker dé smartphone voor dApps, DeFi, games en nog veel meer.

Voor gamers biedt de Seeker ook unieke voordelen. Er zullen exclusieve web3 games beschikbaar komen, waaronder speciale beloningen in het spel Parallel Colony, die alleen via de Seeker verkrijgbaar zijn. Deze limited edition game assets zullen te vinden zijn in de dApp Store zodra de Seeker officieel wordt uitgebracht.

Innovatie en samenwerking

Wat de Seeker verder uniek maakt, is de nauwe integratie met de bredere Solana community en de innovatieve technologieën die worden toegepast. Gebruikers van de Seeker kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van DePIN apps zoals Helium Mobile, waarmee je onder andere vier maanden gratis dekking krijgt. Ook biedt de telefoon unieke samenwerkingen met projecten zoals Moonshot, die exclusieve optimalisaties voor Seeker-gebruikers aanbiedt.

Een ander bijzonder kenmerk is de mogelijkheid om AI agents te genereren via Real Alethea, een project dat al eerder door Solana werd geïntegreerd. Met deze AI agents kun je interactieve ervaringen creëren die rechtstreeks in de blockchain werken. Of je nu bekende gezichten wilt nabootsen of geheel nieuwe AI persoonlijkheden wilt ontwikkelen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast heeft Solana ook Airship aangekondigd, een tool die het verzenden van airdrops aanzienlijk goedkoper maakt. Dankzij ZK compressie zijn airdrops nu 4.000 keer goedkoper, waardoor ze toegankelijker worden voor de hele Solana Mobile community.

Met de introductie van de Seeker zet Solana Mobile opnieuw een belangrijke stap in de integratie van web3 in het dagelijks leven. Of je nu een fanatieke gamer, een DeFi enthousiasteling of een ontwikkelaar bent, de Seeker belooft voor iedereen iets te bieden.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Kan Bitcoin $70.000 aantikken in oktober?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu