Blockchain Stories
Binance bevestigt lancering Telegram mini-game Moonbix
Binance Cryptomarkt Update Nieuws

Binance bevestigt lancering Telegram mini-game Moonbix

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het klantenserviceteam van Binance heeft bevestigd dat het bedrijf binnenkort een nieuw play-to-earn (P2E) spel genaamd Moonbix zal lanceren. De game zal beschikbaar zijn via de Mini App op Telegram.

Deze aankondiging volgde op geruchten dat Binance een space-thema spel zou introduceren waarin spelers een ruimteschip besturen. Het schip beschikt over een grijper waarmee objecten zoals gele stenen en geschenken verzameld kunnen worden die verspreid liggen in verschillende sterrenstelsels. Volgens gedeelde screenshots vertoont Moonbix enige overeenkomsten met traditionele goudmijn games, wat de nieuwsgierigheid van gamers heeft gewekt.

Klantenservice Binance reageert op geruchten

Hoewel Binance zelf nog geen officiële bekendmaking heeft gedaan, zijn er al vroege toegang links voor Moonbix verschenen. Dit heeft de interesse van gebruikers gewekt, aangezien het spel eerder dan gepland opdook. Het klantenserviceteam van Binance gaf toe dat het spel onbedoeld was gelekt en dat de officiële aankondiging nog moet volgen. Ze verklaarden het volgende:

“We zijn ons ervan bewust dat onze aankomende TG mini-app game, Moonbix, per ongeluk is uitgelekt vóór de geplande lanceerdatum. Hoewel we blij zijn met de positieve reactie van de community, werken we nog steeds aan het finetunen van het spel om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden bij de officiële lancering.” Aldus, de klantenservice van Binance.

Geschikt voor casual gamers en cryptoliefhebbers

Een van de belangrijkste redenen dat Moonbix zoveel aandacht trekt, is de betrokkenheid van Binance. Dit geeft het project meteen sterke geloofwaardigheid en veiligheid. Gebruikers hebben hierdoor vertrouwen in het spel en hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van hun punten of beloningen. Binance heeft in het verleden bewezen succesvolle platforms en projecten te ontwikkelen, waardoor veel verwacht wordt van Moonbix.

Daarnaast biedt Moonbix spelers de kans om dagelijkse beloningen te verdienen zonder al te veel inspanning. Dit maakt het spel aantrekkelijk voor zowel casual gamers als cryptoliefhebbers. Als je al een gebruiker bent van Binance, kan Moonbix gemakkelijk een deel van je dagelijkse routine worden, en biedt het een nieuwe manier om betrokken te blijven bij het Binance ecosysteem.

Wat is een Play-to-earn game?

Play-to-earn (P2E) is een type videogame waarbij spelers worden beloond met middelen die buiten de game waarde hebben. Het P2E-model heeft de afgelopen jaren veel populariteit gewonnen binnen de gaming gemeenschap. Vooral doordat het cryptovaluta, non-fungible tokens (NFT’s) en decentrale financiën (DeFi) integreert. Dit model stelt spelers in staat digitale activa te verwerven die echte waarde vertegenwoordigen, in ruil voor hun prestaties in het spel.

Het lekken van Moonbix

Hoewel de lancering van Moonbix aanvankelijk geheim had moeten blijven, leidde het lekken van informatie tot een vervroegde onthulling van het spel. Het team van Binance bood zijn excuses aan voor het ongemak en gaf aan dat ze werken aan oplossingen voor getroffen gebruikers.

Binnenkort zal Binance Moonbix officieel uitbrengen. Gebruikers worden aangeraden op hun hoede te zijn voor fake accounts en uitsluitend gebruik te maken van de officiële Telegram-bot en andere officiële aankondigingskanalen van Binance. Er is nog geen concrete releasedatum vrijgegeven.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu