Blockchain Stories
Belangrijke prijsniveaus voor TON om in de gaten te houden
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Belangrijke prijsniveaus voor TON om in de gaten te houden

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Toncoin (Ticker: TON) heeft dit jaar een opmerkelijke groei doorgemaakt, mede dankzij de ondersteuning van op Telegram gebaseerde projecten. 

De vraag naar liquiditeit binnen het netwerk is hoog geweest, wat onder andere blijkt uit de groei van stablecoins.

USDT op TON overschrijdt $1 miljard

Onlangs vierde TON een belangrijke mijlpaal: de hoeveelheid USDT die in het netwerk circuleert, overschreed de $1 miljard. Deze prestatie benadrukt de groei van het ecosysteem van TON. De groei van TON zal naar verwachting de aantrekkelijkheid van het netwerk in de WEB3 ruimte vergroten.

De prestaties van de blockchain weerspiegelen het toegenomen aantal gebruikers dat dit jaar op het netwerk actief is geworden. Nieuwe en actieve wallets zijn de afgelopen twee maanden aanzienlijk toegenomen. 

Op 7 september bereikten nieuwe en actieve wallets een piek van respectievelijk 2,25 miljoen en 3,90 miljoen. Dit was de hoogste dagelijkse activiteit ooit op het netwerk.

Groei van het aantal wallets en transacties

Op 1 januari 2024 had TON slechts 8.170 nieuwe wallets en 34.340 actieve wallets. Het totale aantal wallets met saldo bereikte recentelijk een piek van 64,50 miljoen. Deze groei in gebruikersaantallen leidde ook tot meer transacties op het netwerk. Op 7 september piekten de dagelijkse transacties op TON met 11,30 miljoen, wat het hoogste aantal ooit in één dag was.

image
Bron: IntoTheBlock

Ook de netwerkkosten hebben indrukwekkende stijgingen laten zien in de afgelopen acht maanden. Verwacht wordt dat deze kosten blijven toenemen naarmate het DeFi ecosysteem van TON verder groeit. 

image
Bron: IntoHeBlock

De indrukwekkende ecosysteem groei en grotere toegang tot stablecoins plaatsen TON op het spoor om een van de snelst groeiende blockchains te worden.

Kan TON deze groei benutten?

TON had een bullish eerste helft van 2024, maar begon sinds juni aan een correctie. De cryptocurrency beweegt zich in een dalend patroon en vond recentelijk support net onder de $4,6. Dit recente dieptepunt suggereert dat de prijs mogelijk weer omhoog kan gaan.

image
Bron: TradingView

De laatste poging tot een herstel rally sinds de tweede week van september stuitte op weerstand rond het $5,80 prijsniveau, wat perfect samenvalt met het 0,5 Fibonacci niveau. Op korte termijn kan de verkoopdruk de prijs doen dalen naar $5,14, een zone die eerder als accumulatiegebied diende.

Op het moment van schrijven handelde TON op $5,509, wat neerkomt op een daling van ongeveer 33% ten opzichte van zijn all time high (ATH). 

Als de bullmarkt aantrekt, zou de cryptocurrency weer kunnen stijgen naar eerdere hoogtepunten en mogelijk zelfs nieuwe historische niveaus bereiken.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Kan Bitcoin $70.000 aantikken in oktober?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu