Blockchain Stories
ARB mikt op een grote uitbraak en gaat binnenkort stijgen
Nieuws Technische Analyse

ARB mikt op een grote uitbraak en gaat binnenkort stijgen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Arbitrum (Ticker: ARB) bevindt zich op een belangrijk niveau, en analisten suggereren dat een mogelijke uitbraak kan leiden tot een aanzienlijke prijsstijging. 

De token heeft zich gedurende langere tijd in een dalend kanaal bewogen, waarbij het herhaaldelijk weerstand ondervond aan de bovenkant van het kanaal en support vond aan de onderkant.

Op het moment van schrijven zweefde de prijs van ARB rond de bovenrand van dit kanaal, wat wijst op een mogelijke bullish ommekeer als het boven dit kritieke niveau weet uit te breken. 

Volgens een recente analyse zou de prijs van ARB kunnen stijgen naar ongeveer $1,50 als er een uitbraak plaatsvindt. Terwijl de token de weerstandsniveaus blijft testen, houden handelaren de volgende beweging nauwlettend in de gaten om te zien of dit een aanzienlijke rally zal triggeren.

Daling in ARB prijs en handelsactiviteit

Ondanks de mogelijke uitbraak is de recente prijsactie van ARB minder gunstig geweest. De token zag een lichte stijging van 1,50% in de afgelopen 24 uur. 

Met een circulerende voorraad van 3,5 miljard ARB tokens bedroeg de marktkapitalisatie op het moment van schrijven $1,35 miljard.

Naast de prijsdaling is ook de on chain activiteit afgenomen. Uit gegevens blijkt dat het transactievolume van ARB aan het afnemen is, met een 7 daags gemiddelde van 50.700 transacties. 

Het hoogste transactievolume in deze periode werd op 11 september genoteerd met 61.640, terwijl het laagste volume van 31.180 werd geregistreerd op 14 september.

image
Bron: IntoTheBlock

Bovendien zijn ook grote transacties afgenomen, met slechts 50 geregistreerde grote transacties in de afgelopen 24 uur, een daling ten opzichte van een piek van 110 op 10 september. 

Ondanks deze verminderde activiteit is de prijs stabiel gebleven rond $0,50, wat vragen oproept over de mogelijke uitbraak.

On chain waarden tonen gemengde signalens

Recente gegevens van IntoTheBlock benadrukten zowel positieve als negatieve trends in de on chain metrics van ARB. Het aantal nieuwe wallets is in de afgelopen week met 14% gestegen, wat neerkomt op 2.240 nieuwe wallets. Het aantal actieve wallets daalde met 6,65% tot 9.660. Tegelijkertijd zijn adressen met wallets met 0 tokens met 8,3% toegenomen, wat wijst op een groeiend aantal inactieve wallets.

image
Bron: IntoTheBlock

Ondanks deze gemengde signalen bleef de Total Value Locked (TVL) van ARB positief, met een waarde van $2,50 miljard op het moment van schrijven, volgens gegevens van DefiLlama

De marktkapitalisatie van stablecoins op het platform bedroeg $4,7 miljard, met $11.120 aan fees en $9.400 aan opbrengsten in de afgelopen 24 uur.

Deze sterke prestaties binnen de DeFi ruimte hebben echter nog niet geleid tot een prijsherstel voor ARB, hoewel de mogelijkheid van een uitbraak dit kan veranderen. Een recent rapport van ons suggereert dat bijna 100% van de ARB holders momenteel verlies lijdt, wat reflecteert op de langdurige dalende trend van de token in de afgelopen maanden, ondanks het goede presteren van het platform op het gebied van TVL en marktaandeel in de DeFi ruimte.

De aanhoudende prijsdaling heeft zorgen gewekt onder houders, vooral omdat de on chain activiteit vertraagd is.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu