Blockchain Stories
Gaat Bitcoin al in 2025 een koers van $100.000 aantikken?
Nieuws

Gaat Bitcoin al in 2025 een koers van $100.000 aantikken?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Voor alle Bitcoin investeerders is het wachten op een nieuwe bullrun. Gaat Bitcoin deze bullrun aan het einde van dit jaar inzetten? Het heeft er wel alle schijn van. Talloze analisten verwachten dat Q4 van 2024 erg goed wordt voor Bitcoin, mede omdat de Bitcoin halving eerder dit jaar plaatsvond. De historie laat zien dat deze Bitcoin halving vaak opgevolgd wordt door een geweldig vierde kwartaal. Tegelijkertijd zijn er ook veel analisten die wijzen op het patroon dat Bitcoin momenteel doormaakt. Zo ook de cryptoanalist Nestay. Deze analist deelde onderstaande tweet, waaruit duidelijk blijkt dat Bitcoin momenteel een ‘tikkende tijdbom’ is. Op een positieve manier welteverstaan.

Waarom is BTC een tikkende tijdbom?
Volgens Nestay lijkt het huidige patroon van Bitcoin op eerder vertoonde patronen. Die patronen gingen in de geschiedenis altijd gepaard met een flinke koersstijging. Een stijging die Bitcoin mogelijk in het vierde kwartaal van 2024 door gaat maken.

Alle seinen lijken in ieder geval op groen te staan. Veel beleggers tonen meer vertrouwen in Bitcoin, de rente wordt (hoogstwaarschijnlijk) verlaagd en de Bitcoin halving ligt binnenkort meer dan 150 dagen in het verleden. In de historie van Bitcoin is meermaals gebleken dat dit het startschot is voor Bitcoin om een bullish rally in te zetten.

Cup-and-handle patroon

Niet alleen Nestay is overtuigd van een flinke stijging. Ook de welbekende crypto analist Elja Boom heeft op X een interessante tweet geplaatst. In deze tweet is een duidelijk én relatief uniek patroon te zien:

Het patroon dat in bovenstaande tweet naar voren komt, is het zogeheten cup-and-handle patroon. Dit patroon lijkt op een kopje met een handvat. Wellicht vraagt dit enigszins om wat creatief inlevingsvermogen, maar het is vooral belangrijk om naar de betekenis van dit patroon te kijken. Dit patroon wijst namelijk altijd op de opmaat naar een bullish patroon. Juist daarom zou Bitcoin op korte termijn een indrukwekkende groei door kúnnen maken.

Kan Bitcoin richting een koers van $100.000 gaan?

De afgelopen maand is niet al te best voor Bitcoin investeerders geweest. De Bitcoin koers kon niet uitbreken en maakte de nodige volatiliteit door. Dit begon eigenlijk al begin augustus toen er sprake was van een behoorlijke beurscrash. Bitcoin is daar maar deels bovenop gekomen, waardoor er in ieder geval nog heel veel ruimte voor verbetering is.

Het is goed mogelijk dat deze ruimte aan het einde van dit jaar perfect benut gaat worden. Daardoor kan zelfs een Bitcoin koers van $100.000 niet meer uitgesloten worden. Het is niet voor niets dat de cryptoanalist Nestay Bitcoin als een ‘tikkende tijdbom’ omschrijft. De godfather van alle digitale valuta’s lijkt zich momenteel op te maken voor een indrukwekkende koersstijging. Een koersstijging waar wel nog het een en ander voor nodig is. Het is wachten op het juiste moment en het is wachten op goed nieuws. Volgens een andere Bitcoin analist is dat het enige wat een bullrun nog in de weg staat. Echt goed nieuws voor Bitcoin.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu