Blockchain Stories
Analist deelt zijn Chainlink en Pepe technische analyse
Altcoin Memecoin Nieuws

Analist deelt zijn Chainlink en Pepe technische analyse

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In zijn laatste video bespreekt de Nederlandse crypto analist Crypto Yapper naast Bitcoin ook de altcoins Chainlink en Pepe Coin, die beiden volgens hem tekenen van een mogelijke uitbraak vertonen. Chainlink heeft recentelijk een belangrijke weerstandszone doorbroken, terwijl Pepe in een krappe consolidatiefase verkeert.

Beide munten hebben de potentie om op korte termijn flinke prijsbewegingen te laten zien volgens Yapper, afhankelijk van hoe ze omgaan met hun huidige weerstanden.

Chainlink bevond zich lange tijd in een dalend kanaal met meerdere aanrakingspunten op zowel de boven- als onderkant van het kanaal. Dit patroon wijst vaak op neerwaartse druk, maar volgens Crypto Yapper heeft Chainlink deze week een bullish uitbraak potentieel getoond. LINK brak uit het dalende kanaal, wat een teken is van een mogelijke trendomkeer. Hij noemt het belangrijke weerstandsgebied rond de $12,50 als het eerste grote doelwit. Op dit moment handelt Chainlink rond de $11,28.

Als Chainlink erin slaagt dit niveau te doorbreken en het vervolgens als steun te bevestigt, zou dit de weg vrijmaken voor een verdere prijsstijging. Crypto Yapper benadrukt dat een bullish doorbraak uit een dergelijk patroon vaak leidt tot een flinke impuls omhoog. Tegelijkertijd waarschuwt hij voor een mogelijke afwijzing bij deze weerstand, wat zou kunnen leiden tot een terugval naar lagere niveaus voordat een nieuwe poging wordt gedaan.

Pepe in consolidatie, maar klaar voor een grote beweging

Pepe bevindt zich in een andere situatie. De munt zit vast in een consolidatiefase, waarbij de koers gevangen zit tussen sterke horizontale steun- en weerstandsniveaus. Deze consolidatie wijst volgens Crypto Yapper op een mogelijke grote beweging die binnenkort kan plaatsvinden, aangezien de prijs steeds dichter bij het apex-punt van het patroon komt. Dit is vaak het moment waarop een scherpe uitbraak of afwijzing plaatsvindt.

Crypto Yapper legt uit dat als Pepe erin slaagt om de neerwaartse weerstandslijn te doorbreken, de prijs aanzienlijk zou kunnen stijgen. Hij benadrukt het belang van een dagelijkse candle close boven het getoonde niveau als bevestiging van een uitbraak. Na een succesvolle doorbraak zou een terugtest van de vorige weerstand als steun nodig zijn om verdere prijsstijgingen te ondersteunen. Als dit scenario zich voordoet, zouden investeerders kunnen mikken op veel hogere doelen.

Potentie voor grote prijsbewegingen volgens Yapper

Zowel Chainlink als Pepe vertonen tekenen van een mogelijk bullish scenario. Chainlink heeft al een doorbraak uit een neerwaarts kanaal laten zien en moet nu de volgende grote weerstand doorbreken om verder te stijgen. Pepe bevindt zich nog in een consolidatie, maar lijkt klaar voor een grote beweging zodra de prijs de weerstand doorbreekt. Beide munten hebben dus aanzienlijke opwaartse potentie, maar zoals altijd blijven er ook risico’s bestaan op afwijzingen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu