Blockchain Stories
Dit is waarom TRON holders vertrouwen hebben in de prijs
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Dit is waarom TRON holders vertrouwen hebben in de prijs

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

TRON (Ticker: TRX) heeft dit jaar tot nu toe aanzienlijk goed gepresteerd, wat heeft geleid tot een grote stijging in zijn marktkapitalisatie. 

De toenemende interesse en sterke prestaties van TRX hebben meer aandacht van investeerders getrokken, wat bijdraagt aan het stijgende momentum van de token. Dat is niet alles; TRX ziet ook een groeiend aantal lange termijn holders. Deze toename in lange termijn-holders is een duidelijk bullish signaal.

TRON blijft bullish

Een analyse van TRON (Ticker: TRX) onthulde dat het de afgelopen twee dagen enkele dalende trends heeft gezien. Op de dagelijkse prijsgrafiek werd TRX op het moment van schrijven gewaardeerd op ongeveer $0,149, na een daling van ongeveer 2,10%.

Toch toonde een bredere drie maanden trendanalyse aan dat TRX in een stijgende trend zit. Volgens de prijsrange iindicator is TRX sinds juli met meer dan 20% gestegen. Bovendien bleef de Relative Strength Index (RSI) boven de neutrale lijn, wat bevestigt dat TRX nog steeds in een bullish trend zit ondanks recente terugvallen. 

image
Bron: TradingView

Deze dalende trends hebben lange termijn holders niet ontmoedigd; hun aantal blijft namelijk groeien.

Lange termijn holders van TRX blijven accumuleren

Een analyse van het aantal wallets grafiek op IntoTheBlock onthulde dat TRON (Ticker: TRX) de afgelopen maanden een toename heeft gezien in lange termijn holders. 

In april 2023 overtrof het aantal holders andere categorieën, en deze dominantie heeft sindsdien aangehouden. Op het moment van schrijven was het aantal lange termijn holders gestegen tot bijna 90 miljoen, een indrukwekkende stijging van meer dan 230% vergeleken met het voorgaande jaar. 

Deze groei is een teken van het toenemende vertrouwen onder TRX investeerders die het activum voor de lange termijn vasthouden. Bovendien onthulde de analyse dat bij de huidige prijsniveaus meer dan 95% van de TRX holders momenteel winst maakt. 

image
Bron: IntoTheBliock

Deze sterke winstgevendheid onder holders is een ander bullish signaal, wat aangeeft dat de meeste investeerders winst hebben behaald uit hun investeringen en waarschijnlijk gemotiveerd zijn om te blijven vasthouden.

Hoe de marktkapitalisatie van TRX zich heeft ontwikkeld

Een van de belangrijkste drijfveren achter de toename van lange termijn holders van TRON (Ticker: TRX) is het geloof in een toekomstige prijsstijging. Historische gegevens lijken dit sentiment te ondersteunen, aangezien TRX de afgelopen jaren significante groei heeft gezien in zowel prijs als marktkapitalisatie. 

Volgens onze gegevens bedroeg de marktkapitalisatie van TRX in september vorig jaar ongeveer $7 miljard. Op het moment van schrijven was de marktkapitalisatie echter meer dan $13 miljard, waardoor het binnen bereik komt van de top 10 van de cryptomarkt. 

De gestage groei in marktkapitalisatie, samen met het positieve sentiment rond de langetermijnvooruitzichten van TRX, heeft het geloof onder lange termijn holders aangewakkerd dat TRX ruimte heeft voor verdere prijsstijging in de toekomst.

Dit geloof heeft op zijn beurt bijgedragen aan een groeiend aantal holders, die hun activa vasthouden met de verwachting te profiteren van toekomstige winsten.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu