Blockchain Stories
Prijs van Toncoin stijgt na lancering Telegram Mini App
Altcoin Nieuws

Prijs van Toncoin stijgt na lancering Telegram Mini App

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De prijs van Toncoin (TON) is recent gestegen naar $5,53, wat een toename van 3,05% betekent en wijst op een positief markt momentum. Deze stijging volgde op de lancering van TADA, een Telegram Mini App, ondersteund door de TON Foundation.

TADA maakt het mogelijk om via Telegram ritten te boeken en betalingen te verrichten, zowel in Toncoin als USDT-TON. Deze stap markeert een belangrijke vooruitgang in de integratie van Web3 technologieën in dagelijkse toepassingen. Dit draagt bij aan het praktische gebruik van TON in echte transacties. Dit gebruik weerspiegelt zich in de stijgende vraag naar de munt.

De marktkapitalisatie van TON is in dezelfde periode met 2,27% toegenomen. Deze groei wijst op het groeiende vertrouwen van investeerders in de toegenomen functionaliteit van TON en zijn potentiële bredere toepassingen. Investeerders geloven dat deze mogelijkheden leiden tot een verdere acceptatie van de cryptomunt.

TADA Mini App verhoogt acceptatie van TON

De lancering van de TADA Mini App heeft betalingen binnen Telegram gemakkelijker gemaakt door gebruikers de mogelijkheid te geven te betalen voor taxidiensten in TON of USDT-TON. Deze functionaliteit heeft niet alleen het gebruik van Toncoin vergemakkelijkt, maar ook de efficiëntie van betalingen binnen het Telegram ecosysteem verbeterd. Hierdoor heeft de app bijgedragen aan een stijging van de vraag naar Toncoin.

Uit prijsanalyses blijkt dat de prijs van Toncoin een positieve trend volgt. De prijs steeg van een laagtepunt van $5,20 naar een hoogtepunt van $5,45, waarna hij zich stabiliseerde op $5,36. Deze beweging suggereert dat de markt positief reageert op de lancering van de app en de bredere integratie van TON in de gebruikerservaring van Telegram.

Een verdere toename in gebruikersacceptatie wordt verwacht door een promotiecampagne van TADA tijdens de Token2049 conferentie. In Singapore krijgen de eerste 4.000 gebruikers tussen 14 en 18 september een gratis rit. Vervolgens 50% korting op volgende ritten. Deze actie is ontworpen om het aantal gebruikers van de TADA app te verhogen, wat op zijn beurt de acceptatie van Toncoin als betaalmiddel verder zal stimuleren.

Lancering van Triangle Accelerator

Daarnaast is er de lancering van de Triangle Accelerator, opgezet door Notcoin, een Telegram gebaseerde Web3 game. Ondersteund door prominente spelers zoals 1inch en het attestatieprotocol Sign, richt dit programma zich op de bevordering van ontwikkelingen binnen het TON ecosysteem en het Telegram platform.

De accelerator zal de ontwikkeling van nieuwe mini apps bevorderen, waarbij zowel Web2- als Web3-functionaliteiten worden geïntegreerd. Het programma wordt begeleid door toonaangevende mentoren uit de industrie, zoals Xin Yan, CEO van Sign, en Anton Bukov, medeoprichter van 1inch.

Onafhankelijke groei van de TON blockchain

TON, oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram, heeft na een juridische scheiding met de SEC zijn eigen weg gevonden en heeft sindsdien onafhankelijk succes geboekt. Hoewel Telegram zich officieel heeft teruggetrokken, is TON uitgegroeid tot een van de meest prominente blockchainprojecten van dit jaar.

Toncoin behoort nu tot de top tien grootste cryptovaluta’s wat betreft marktkapitalisatie. Dit succes komt mede door de groeiende acceptatie binnen de Telegram omgeving, vooral op het gebied van gaming en applicaties.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu