Blockchain Stories
Solana tikt nieuw hoopgevend record aan, koersstijging in zicht?
Altcoin Nieuws Solana

Solana tikt nieuw hoopgevend record aan, koersstijging in zicht?

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana is één van de vele altcoins die een lastige maand achter de rug heeft. Over de afgelopen 30 dagen gezien is de Solana koers met meer dan 7% gedaald. Dit komt enerzijds door de eerdere beurscrash begin augustus en anderzijds door het uitblijven van een herstel. Alleen al in de afgelopen 14 dagen daalde de Solana koers met ruim 6,5%. De eerste tekenen van herstel lijken zich nu echter aan te doen! Solana heeft namelijk een nieuw hoopgevend record aangetikt, waarmee mogelijk het startschot wordt gegeven voor een nieuwe Solana bullrun.

Stijging van het aantal actieve adressen

Solana tikte onlangs een nieuw record aan wat betreft het aantal actieve adressen. Deze altcoin heeft momenteel meer dan 5,4 miljoen dagelijkse actieve adressen, waarmee het één van de meest actieve altcoins is. Het geeft tegelijkertijd aan dat deze altcoin op een brede en hechte community kan rekenen.

Tegelijkertijd is er een stijging in het handelsvolume waarneembaar. Dit geeft in veel gevallen aan dat veel beleggers geloof in de altcoin hebben en nu inspelen op een koersstijging. Vooralsnog lijken deze beleggers gelijk te hebben, aangezien de Solana koers vandaag al ruim 2% in de plus staat.

Waar deze stijging van actieve adressen precies vandaan komt, is lastig te stellen. Mogelijk zien beleggers nu in dat het project van Solana toch wel veelbelovend is. Een andere mogelijkheid is dat veel beleggers inspelen op de hype rondom de Solana memecoins. Veel memecoins die op de Solana blockchain gelanceerd worden, maken een flinke groei door. Dit kan zomaar ook het geval zijn voor de koers van Solana zelf.

Is een flinke koersstijging in zicht?

Door bovengenoemd nieuw record is er een nieuwe ‘discussie’ rondom Solana ontstaan. Is deze altcoin door dit nieuwe record – eindelijk – weer in staat om qua koers een flinke stijging door te maken? meerdere analisten denken van wel, zo ook Crypto Anglio. Al 2 dagen geleden plaatste hij onderstaande tweet op X:

Met deze tweet geeft Anglio aan dat Solana een zelfde soort patroon volgt als in mei 2021. Vanaf mei 2021 ging de Solana koers omhoog, omlaag, omlaag, omhoog etc. Dit patroon doet zich nu ook op de grafiek aan. Daarbij is het interessant om te kijken naar het patroon van Solana vanaf september 2021. Daarbij is duidelijk zichtbaar dat de Solana koers naar een recordhoogte is gestegen. Volgens Crypto Anglio zou dit patroon zich dit jaar wederom kunnen herhalen. Dat zou betekenen dat Solana nog dit jaar een nieuwe all time high gaat noteren.

Daarnaast is gebleken dat Solana whales behoorlijk actief zijn. Zij slaan grote hoeveelheden Solana tokens in, waarmee ze zich voor lijken te bereiden op een flinke koersstijging. Uiteraard heeft geen enkele whale een glazen bol, maar een flinke stijging van het handelsvolume is over het algemeen wel een goed teken.

Ook verschillende indicatoren lijken in het voordeel van Solana te spreken. Zo ligt de RSI momenteel rond de 34; dit is veelal het teken van een mogelijk herstel.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu