Blockchain Stories
Dogecoin voorspelt grootste stijging in het jaar 2025, volgens expert
Altcoin Dogecoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Dogecoin voorspelt grootste stijging in het jaar 2025, volgens expert

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogecoin, de beroemde memecoin, heeft recent veel aandacht gekregen in de cryptowereld. Experts voorspellen een aanzienlijke waardestijging tegen 2025.

Dima James Potts, een bekende crypto expert en handelaar, heeft aangegeven dat Dogecoin (DOGE) op het punt staat een historische prijsstijging te beleven. Wat maakt Dogecoin zo bijzonder en waarom zijn experts zo optimistisch?

Het indrukwekkende traject van Dogecoin: Analyse en voorspellingen

Volgens Dima James Potts wijst de recente prijsbeweging van Dogecoin op een opwaartse trend. Potts heeft grafieken geanalyseerd en een patroon ontdekt waarbij groene en rode lijnen elkaar kruisen.

Dit kruispunt wordt vaak gevolgd door een reeks groene weken, wat duidt op een prijsstijging. Hoewel geschiedenis zich niet altijd precies herhaalt, rijmt het vaak, aldus Potts.

Deze optimistische intersectie vond opnieuw plaats in de eerste week van september. Potts verwacht daarom veel positieve dagen en weken voor Dogecoin. Ondanks de positieve verwachtingen voorziet hij ook enkele grote terugvallen, zoals eerder gezien in voorgaande cyclus.

Daarnaast wees Potts op een groei in de consolidatietijd tussen elke cyclus, wat aangeeft dat de opwaartse beweging van Dogecoin steeds intenser wordt. Cycle 3, de huidige cyclus, is de langste tot nu toe.

Gezien deze trends is Potts ervan overtuigd dat Dogecoin zijn grootste stijging ooit zal zien in het komende jaar. Dit kan leiden tot hernieuwde interesse van zowel nieuwe als bestaande investeerders.

De invloed van Elon Musk en marktherstel

Dogecoin heeft onlangs een prijsstijging doorgemaakt, van $0,089 naar $0,099. Deze stijging wordt toegeschreven aan de steun van Elon Musk, de eigenaar van het X platform en de rijkste man ter wereld.

Op maandag reageerde Musk op een bericht van een Dogecoin enthousiasteling, DogeDesigner, en zei dat “natuurlijk, onze officiële mascotte de Doge zal zijn.” Deze enkele tweet van Musk trok veel investeerders aan, wat resulteerde in een prijsstijging.

Het marktherstel en Musk’s steun voor DOGE worden nauwlettend gevolgd door investeerders en handelaren. In 2021 viel Musk’s steun voor de memecoin samen met de grootste prijsrally van Dogecoin.

Deze geschiedenis herhaalt zich mogelijk, wat betekent dat Musk’s invloed op de prijsprestaties van Dogecoin niet te onderschatten is.

Vooruitzichten voor investeerders en toekomstige cyclus

Master Kenobi, een andere bekende analist, benadrukte drie belangrijke cycli voor DOGE. Hij stelde dat drie grote neerwaartse cycli de bear market van het token vormden voordat een rally begon. De eerste cyclus duurde ongeveer 540 dagen, terwijl de tweede cyclus 364 dagen duurde.

De derde cyclus, die nu ten einde loopt, duurde ongeveer 182 dagen. Deze patronen suggereren dat de beren zich voorbereiden op een winterslaap, wat kan betekenen dat er binnenkort een sterke stijging voor Dogecoin aankomt.

Voor investeerders en houders van cryptocurrency is het belangrijk om deze trends in de gaten te houden en voorbereid te zijn op mogelijke veranderingen in de markt.

Dogecoin blijft een interessante munt om te volgen, vooral met de positieve voorspellingen van experts en de invloed van figuren zoals Elon Musk.

dogecoin koersgrafiek 11september
DOGE handelt op $0,09 op de 1D grafiek. Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Kan Bitcoin $70.000 aantikken in oktober?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu