Blockchain Stories
Analist tempert Shiba Inu hoop met realistische voorspelling
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Analist tempert Shiba Inu hoop met realistische voorspelling

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu (SHIB) beleggers krijgen een reality check nu een crypto analist een meer voorzichtige en sombere kijk biedt op de prijsverwachtingen voor deze memecoin.

Hoewel hij vertrouwen heeft in het lange termijn bullish potentieel van Shiba Inu, adviseert de analist beleggers om hun verwachtingen te temperen en waarschuwt dat een dramatische prijsstijging voorlopig onwaarschijnlijk is.

Realistische vooruitzichten voor Shiba Inu

In een recente YouTube video gaf crypto analist Zach Humphries een nuchtere update aan Shiba Inu beleggers. Hij benadrukte de werkelijke prijsverwachtingen voor de memecoin. Humphries wilde alle Shiba Inu beleggers informeren, ook degenen die geïnteresseerd zijn in SHIB’s ecosysteem.

De analist merkte op dat velen in de crypto gemeenschap verwachten dat Shiba Inu een sterke bull run zal meemaken, die 8 tot 12 maanden, misschien zelfs 15 maanden kan duren. Hoewel Humphries erkent dat Shiba Inu op de lange termijn de markt kan overtreffen, waarschuwt hij dat deze enorme bull run niet meteen zal plaatsvinden.

In zijn video verklaarde Humphries dat de tijd van Shiba Inu’s explosieve prijsstijgingen voorbij is. Deze voorspelling baseert hij op SHIB’s indrukwekkende groei in de afgelopen jaren.

De memecoin is uitgegroeid tot een multi miljard dollar activum en staat nu als de 15e grootste cryptocurrency genoteerd. Gezien deze ontwikkeling adviseert Humphries beleggers om realistischere doelen en verwachtingen voor toekomstige winsten te hanteren.

De impact van de waarschuwing van Zach Humphries

Hoewel er nog steeds groeipotentieel is voor Shiba Inu op korte en lange termijn, betwijfelt de analist sterk dat de memecoin binnenkort $0,1 zal bereiken. Hij vergeleek het idee dat Shiba Inu plotseling naar $1 zou stijgen met de onwaarschijnlijkheid dat XRP naar $1.000 zou gaan, en verklaarde nadrukkelijk: “dat gaat niet gebeuren.”

Op het moment van schrijven wordt de Shiba Inu prijs verhandeld op $0,000013, terwijl de waarde van XRP $0,52 is, volgens recente gegevens. Hoewel Humphries niet verwacht dat SHIB $1 zal halen, is hij optimistisch dat de cryptocurrency potentieel een 10 voudige rally kan behalen tijdens deze cyclus en nieuwe all time highs kan bereiken.

Hij voorziet ook dat Shiba Inu’s marktkapitalisatie $100 miljard kan bereiken, mits er een volwaardig altcoin seizoen plaatsvindt. Deze positieve vooruitzichten zijn echter grotendeels afhankelijk van gunstige prijsbewegingen en positief momentum van Ethereum (ETH).

Humphries adviseert beleggers om emoties te vermijden bij het investeren in zeer risicovolle beleggingen zoals cryptocurrencies. Shiba Inu, als memecoin, wordt sterk beïnvloed door sociale sentimenten en speculaties. Beslissingen op basis van emoties kunnen leiden tot onnodige verliezen.

Shibarium burn mechanisme: Een potentiële verandering van spelregels

Tijdens zijn video onthulde Humphries dat de ontwikkeling van een Shibarium burn mechanisme een significante en positieve impact zou kunnen hebben op de prijs van SHIB.

De analist gaf aan dat veel particuliere beleggers voortdurend hebben opgeroepen tot een SHIB burn. Dit zou het totale aanbod van de token aanzienlijk verminderen en mogelijk een prijsstijging teweegbrengen.

Al met al benadrukt Humphries dat beleggers een realistisch perspectief moeten behouden en niet moeten worden meegesleept door overdreven optimisme. Met een realistische kijk kunnen beleggers verstandige beslissingen nemen en profiteren van de langetermijnvoordelen van Shiba Inu.

shiba inu koersgrafiek september2024
Bron: TradingView

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu