Blockchain Stories
Crypto Michaël bespreekt de toekomst van Bitcoin en altcoins
Altcoin Bitcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Crypto Michaël bespreekt de toekomst van Bitcoin en altcoins

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In zijn nieuwste video bespreekt Crypto Michaël de recente arrestatie van Pavel Durov, de CEO van Telegram, en hoe dit de cryptomarkten beïnvloedt. Naast deze gebeurtenis behandelt hij andere belangrijke ontwikkelingen, zoals de invloed van Nvidia’s winstcijfers en de voortdurende aanvallen van de SEC op cryptoplatforms.

Michaël deelt ook zijn visie op de toekomst van Bitcoin, Ethereum en een veelbelovende altcoin.

De arrestatie van Pavel Durov en de gevolgen voor TON

De arrestatie van Pavel Durov in Frankrijk heeft een grote impact gehad in de cryptowereld. Durov, de oprichter van Telegram, een platform dat nauw verbonden is met de TON blockchain, werd kort vastgehouden, wat leidde tot speculaties over de toekomst van zowel Telegram als TON.

Volgens Crypto Michaël is de arrestatie van Durov significant, omdat het toont hoe overheden crypto projecten onder druk kunnen zetten. Na het incident is het vertrouwen in de TON blockchain gedaald, met een aanzienlijke daling van de Total Value Locked (TVL) op het platform. Dit heeft geleid tot een afname van meer dan 50% in slechts een week.

Huidige markttrends en toekomstperspectieven

Michaël wijst op een reeks gebeurtenissen die de markt de afgelopen weken hebben beïnvloed, waaronder de winstcijfers van Nvidia en de voortdurende juridische acties van de SEC tegen crypto bedrijven zoals OpenSea. De volatiliteit in de markt blijft groot, vooral met de verwachte renteverlagingen door de FED en de mogelijke recessie die daarop volgt. Michaël benadrukt dat, ondanks de huidige negatieve stemming, Bitcoin sterke institutionele interesse blijft aantrekken, terwijl Ethereum achterblijft.

Hij merkt ook op dat de Fear & Greed Index voor crypto momenteel in het “Fear” gebied blijft, wat aangeeft dat beleggers onzeker zijn over de toekomst van de markt. Michaël suggereert echter dat deze periodes van correctie juist goede kansen bieden voor lange termijn investeerders om posities in te nemen, vooral in Bitcoin en bepaalde altcoins.

Crypto Michaël blijft optimistisch over de toekomst van Bitcoin en specifieke altcoins, ondanks de huidige onzekerheden in de markt. Hij benadrukt het belang van strategische investeringen in tijden van marktcorrectie en ziet kansen in kleinere projecten. Zijn boodschap aan investeerders is duidelijk: blijf geduldig en gebruik deze volatiele periodes om sterke posities op te bouwen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu