Blockchain Stories
Crypto analist doet VeChain en Dogecoin technische analyse
Altcoin Dogecoin Nieuws VeChain

Crypto analist doet VeChain en Dogecoin technische analyse

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de recente video bespreekt de Nederlandse crypto analist Crypto Yapper de huidige stand van zaken op de cryptomarkt, met bijzondere aandacht voor Bitcoin, VeChain, en Dogecoin. Volgens de analist lijkt de markt zich voor te bereiden op een nieuwe bullish fase, ondanks enkele mogelijke neerwaartse scenario’s.

Belangrijke ondersteuning voor Bitcoin

Bitcoin heeft recentelijk opnieuw de ondersteuning rond de $58.000 weten vast te houden, wat volgens Crypto Yapper een positief signaal is voor de komende weken. Op de 4-uurs grafiek is te zien dat Bitcoin meerdere keren is gebounced van deze belangrijke horizontale lijn. Dit kan wijzen op een mogelijke trendomkeer als de BTC koers erin slaagt om zich van dit niveau te scheiden en hogere toppen te vormen.

Crypto Yapper wijst echter ook op het potentiële risico van een bearish scenario waarbij de ondersteuning doorbroken kan worden, wat zou kunnen leiden tot lagere prijzen. Desondanks blijft hij optimistisch, mede door de aanwezigheid van de gevormde bullish divergence. Dit zou kunnen wijzen op een afname van de verkoopdruk en een aanstaande koersstijging.

VeChain: Klaar voor een bullish uitbraak?

VeChain bevindt zich momenteel op een belangrijk horizontaal ondersteuningsniveau rond $0,02 en $0,02194. Crypto Yapper laat weten dat dit niveau al meerdere keren heeft gefungeerd als springplank voor verdere koersstijgingen. Elke keer dat VeChain dit niveau bereikt, volgt er een bounce naar boven. Dit maakt het volgens de analist een cruciaal moment: als VeChain erin slaagt om deze ondersteuning vast te houden en zich te scheiden van de huidige prijsrange, kan dit de weg vrijmaken voor een doorbraak van de neerwaartse weerstandslijn.

Deze weerstandslijn heeft de koers van VeChain lange tijd beperkt, maar een succesvolle doorbraak zou kunnen leiden tot een prijsstijging richting de 5 cent. Hoewel dit nog een lange weg is vanaf de huidige koers, ziet Crypto Yapper dit als een realistische mogelijkheid als het patroon zich volgens verwachting ontwikkelt.

Dogecoin: Een bullish patroon in de maak?

Dogecoin vertoont volgens Crypto Yapper een dalend patroon dat vaak eindigt in een bullish uitbraak. De munt bevindt zich momenteel in een zogenoemd “falling wedge” patroon, een formatie die bekend staat om zijn potentiële uitbraak naar boven. De koers van Dogecoin wordt in dit patroon steeds verder naar beneden gedrukt, terwijl de volatiliteit afneemt en de koers dichter bij een cruciale steunlijn komt rond $0,09.

Crypto Yapper voorspelt dat Dogecoin binnenkort kan bouncen van deze steunlijn en mogelijk door de weerstand breekt, wat de koers zou kunnen doen laten stijgen richting de 20 cent. Dit zou volgens hem een belangrijk moment zijn voor de munt, die al langere tijd probeert om uit een neerwaartse trend te breken.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu