Blockchain Stories
Lees hier alles over Hamster Kombat aankondiging
Altcoin Nieuws

Lees hier alles over Hamster Kombat aankondiging

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Tijdens de toenemende spanningen binnen het Hamster Kombat team zijn er zorgen ontstaan over de toekomst van het project, met name met betrekking tot de langverwachte HMSTR token. 

Ondanks de interne conflicten die door lokale Russische media zijn gemeld, is er een lichtpuntje voor spelers.

Hamster Kombat doorbreekt de stilte over tokenlancering

Hamster Kombat, het toonaangevende “tap to earn” spel op Telegram, heeft bevestigd dat het op 26 september doorgaat met de lancering van de langverwachte HMSTR token op The Open Network (Ticker: TON).

De officiële account van Hamster Kombat plaatste op X de aankondiging:

Noteer de datum voor Hamster Kombat’s TGE en AirDrop — 26 september!

Dit nieuws werd positief ontvangen door de crypto community, zoals benadrukt door een X gebruiker, Crypto Quween, die zei:


Eindelijkyyyyyyyyyy, het nieuws waar we op hebben gewacht 😎 lfggggg.


Een vergelijkbare gedachtegang werd gedeeld door een ander X account onder de naam Satoshi Mining Updates, die toevoegde:


De hele crypto community wachtte!!! Hopend op een eerlijke & goede Airdrop.

Niet iedereen was echter tevreden met het nieuws, zoals blijkt uit de reactie van Pushpendra Singh, medeoprichter van PushpendraTech en SmartViewAI.

De indrukwekkende prestaties van het platform sinds de lancering

Voor degenen die het niet weten: de lancering van de HMSTR token, die oorspronkelijk gepland was voor juli, werd uitgesteld omdat het Hamster Kombat team extra tijd nodig had om zich voor te bereiden op de grootschalige uitrol. 

Sinds de lancering in het voorjaar heeft het spel echter een indrukwekkend aantal volgers verzameld van meer dan 300 miljoen spelers, met meer dan 80 miljoen actieve deelnemers.

Telegram oprichter Pavel Durov prees in zijn Telegram bericht van juli de prestaties van het platform:

Het duurde slechts 73 dagen voor Hamster om 100 miljoen maandelijkse gebruikers te bereiken. Zoals ik een paar maanden geleden al zei, komt er een nieuwe golf van mini apps op Telegram, en Hamster Kombat loopt nu voorop.

Wat verbindt Hamster Kombat met Notcoin?

Hamster Kombat werkt op een vergelijkbare manier als Notcoin (Ticker: NOT), waarbij gebruikers tokens kunnen verdienen door deel te nemen aan een spel direct binnen een op Telegram gebaseerde mini app.

In een recente live sessie erkende het Hamster Kombat team de invloed van Notcoin op hun succes en benadrukte dat het gebruik van de sociale functies van Telegram cruciaal is geweest voor het vergroten van de populariteit van het spel.

Volgens de laatste update had het nieuws over de token lancering een positieve invloed op de prijs van NOT, die op het moment van schrijven op $0,009 stond, wat een stijging van bijna 5% in de afgelopen 24 uur weerspiegelde. 

De Relative Strength Index (RSI) blijft onder het neutrale niveau op 37, wat aangeeft dat het bearish sentiment nog steeds de markt domineert. Dit bearish sentiment werd verder ondersteund door de MACD indicator, die onder de signaallijn (oranje) stond met een rood histogram.

image
Bron: TradingView

Niettemin, als de NOT munt door het weerstandsniveau van $0,0099 kan breken, zou de token klaar kunnen zijn voor een bullish rally.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Kan Bitcoin $70.000 aantikken in oktober?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu