Blockchain Stories
Belangrijke deadline 30 oktober voor Terra Classic gebruikers
Altcoin Nieuws

Belangrijke deadline 30 oktober voor Terra Classic gebruikers

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

TTerraform Labs (TFL) heeft een belangrijke mededeling gedaan voor gebruikers van het Terra Classic platform.

Na de ineenstorting van hun algoritmische stablecoin UST en de bijbehorende cryptocurrency LUNA vorig jaar, wat leidde tot een flinke koersdaling en het verlies van ongeveer 40 miljard dollar, staat de organisatie nu voor een cruciale deadline.

Momenteel bevindt TFL zich in een Chapter 11 faillissementsprocedure en werkt het bedrijf aan overgangsplannen en essentiële systeemupdates.

Heropening van de Shuttle Bridge

Op 28 augustus kondigde Terraform Labs de heropening van de Shuttle Bridge interface aan. Dit platform is van vitaal belang voor gebruikers met gewikkelde versies van LUNC (Luna Classic) en USTC (TerraUSD Classic), omdat het hen in staat stelt deze activa over te dragen tussen de Terra Classic blockchain en andere prominente blockchains zoals Ethereum en BNB Chain (BSC).

De aankondiging verduidelijkte dat de vernieuwde Shuttle Bridge interface nu open is en gedurende 30 dagen na de ingangsdatum van het Chapter 11 plan beschikbaar blijft, geschat op of rond 30 oktober 2024.

Dit biedt gebruikers een beperkte periode om hun activa te verzilveren en naar wens te gebruiken. Na de sluiting van de bridge worden alle resterende crypto activa in de contracten vernietigd. Gebruikers moeten dus snel handelen om hun activa veilig te stellen.

Duidelijkheid over deadlines en voorstel 4818

Naast de heropening van de Shuttle Bridge heeft Terraform Labs een andere belangrijke mededeling gedaan.

Op 27 augustus onthulde het bedrijf het plan voor een laatste upgrade van de blockchain, bekend als Voorstel 4818. Deze upgrade maakt deel uit van TFL’s bredere strategie om hun directe betrokkenheid bij de ontwikkeling van het ecosysteem te beëindigen vanwege de lopende juridische en financiële herstructurering.

Volgens de aankondiging zal Voorstel 4818 de laatste blockchain upgrade zijn die door TFL wordt uitgevoerd. Na de voltooiing van het Chapter 11 plan en de schikking met de SEC, zal TFL geen toekomstige blockchain upgrades meer ondersteunen.

Oproep tot actie

Gebruikers van het Terra Classic platform worden sterk aangeraden om van deze gelegenheid gebruik te maken en hun Terra Classic activa via de Shuttle Bridge te verzilveren.

Na de sluiting van de bridge zullen alle resterende crypto activa worden vernietigd, wat betekent dat er geen tweede kans is om deze te redden. Daarnaast wordt de gemeenschap aangemoedigd om actief betrokken te blijven bij de verdere ontwikkeling en het onderhoud van de blockchain.

Met het einde van TFL’s directe betrokkenheid zal de gemeenschap een grotere rol spelen in het voortbestaan en de evolutie van het ecosysteem.

Door deze duidelijke deadlines en oproepen tot actie hoopt Terraform Labs een soepele overgang te waarborgen en gebruikers te beschermen tegen potentiële verliezen.

luna koersgrafiek augustus2024
Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu