Blockchain Stories
RENDER stijgt 30% in één week tijd, verdere stijging op handen?
Altcoin Nieuws

RENDER stijgt 30% in één week tijd, verdere stijging op handen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De altcoin RENDER maakt een indrukwekkende groei door. Alleen al in de afgelopen 7 dagen wist de koers met meer dan 30% te stijgen. Zit er een verdere stijging aan te komen? Of is de grootste stijging nu achter de rug? Meerdere experts verwachten een verdere stijging van de RENDER. Mede ingegeven voor bepaalde ontwikkelingen en macro-economische factoren.

Eerder deze maand berichtten meerdere crypto analisten al over RENDER. Eén van deze analisten, Crypto Rover, is een veelbesproken analist op onze website. Hij heeft het namelijk regelmatig bij het juiste einde. Op zijn X-account heeft hij op 26 augustus nog een tweet over RENDER online gezet, waaruit blijkt dat hij grootschalig geïnvesteerd heeft in RENDER. Hij gelooft dan ook in een verdere forse koersstijging op (korte) termijn.

AI tokens doen het goed

We hebben het al meermaals geschreven op onze website: de AI tokens doen het goed. Dit past uiteraard bij de gehele AI-trend waar de gehele wereld/maatschappij inmiddels aan mee doet. Ook RENDER lijkt hier optimaal van te profiteren. In de afgelopen week wist deze altcoin immers met 30% te stijgen. Een indrukwekkende stijging, waarmee de forse daling aan het begin van de maand teniet gedaan is. Tijdens de algehele beurscrash daalde RENDER namelijk met 27%.

De recente stijging van RENDER lijkt vandaag echter vooralsnog te stokken. Vandaag noteert RENDER namelijk een verlies van ruim 6%. Deze daling kan bijvoorbeeld uitgelegd worden als een correctie op de forse stijging van de afgelopen week.

Vormt NVIDIA de katalysator?

De afgelopen periode maakten meerdere AI tokens een forse groei door. Het is goed mogelijk dat dit het gevolg is van het positieve rapport van NVIDIA. Dit tech bedrijf kwam recent met de cijfers over het tweede kwartaal van 2024 op de proppen. Deze cijfers waren nog beter dan verwacht, waardoor de NVIDIA koers een mooie stijging doormaakte. In het kielzog hiervan volgden de verschillende AI tokens ook al. Meerdere tokens stegen zelfs met tientallen procentpunten, zoals FET, AGIX en OCEAN. We kunnen daardoor stellen dat NVIDIA de katalysator vormt voor onder meer RENDER.

Kan RENDER verder doorstijgen?

RENDER heeft de potentie om verder door te stijgen. Deze token speelt op de nieuwste technologie (AI) in, lijkt een grote community te hebben en wordt ook gepusht door verschillende crypto analisten. Crypto Rover is hier wellicht het beste voorbeeld van.

Daarnaast kunnen de macro-economische factoren in het voordeel van RENDER gaan spreken. Vallen de cijfers uit Amerika deze week beter uit dan verwacht? Dan kan dit mogelijk voor een nieuwe bullrun zorgen. Een nieuwe bullrun waar óók RENDER optimaal van kan gaan profiteren.

Er is in ieder geval genoeg geloof in dit cryptoproject. De RENDER koers heeft bovendien de afgelopen week meerdere weerstandsniveaus weten te doorbreken. Dit kan mogelijk de opmaat zijn voor een verdere koersstijging. Goed om te weten: de RENDER all time high ligt rond de $13,50. Nog voldoende ruimte voor groei dus voor deze AI token.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu