Blockchain Stories
Tron bereikt piek in 3 jaar dankzij netwerkverbeteringen
Altcoin Nieuws TRON

Tron bereikt piek in 3 jaar dankzij netwerkverbeteringen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Tron, het paradepaardje van Justin Sun, is aan een flinke opmars bezig. Nadat de koers begin deze maand nog fors onderuitging, is er sindsdien een flink herstel ingezet. Alleen al in de afgelopen 5 dagen is de Tron koers met bijna 9% gestegen. Dit resulteert in de hoogste Tron koers sinds 3 jaar tijd: de koers ligt op het moment van schrijven rond $0,17.

Dat deze mijlpaal behaald wordt, is niet geheel zonder reden. Oprichter Justin Sun liet namelijk op X weten dat het Tron netwerk flinke verbeteringen heeft gekregen. Dit houdt onder meer in dat er meer transacties op hetzelfde moment uitgevoerd kunnen worden.

Significante verbeteringen

Voor elk cryptoproject is het belangrijk om volop in ontwikkeling te blijven. Daar is bij Tron absoluut sprake van, gezien de recente verbeteringen die doorgevoerd zijn. Deze verbeteringen uiten zich onder meer in een verbeterde energielimiet; deze limiet ligt nu op 120 miljard. Door deze verhoogde limiet is de vraag naar Tron aanzienlijk toegenomen. Deze toegenomen vraag uit zich in een flink gestegen koers.

Deze verbetering moest overigens doorgevoerd worden, na het succes van SunPump. Dit platform, dat zich op memecoins richt, werd eerder deze maand door Justin Sun gelanceerd. Hij had ongetwijfeld niet verwacht dat dit platform zo’n vlucht zou nemen. Inmiddels zijn hier meer dan 20.000 memecoins op gelanceerd, waarvan sommigen al een flinke koersstijging doorgemaakt hebben.

Ook op andere gebieden is het netwerk van Tron verbeterd. Zo zijn er nu lagere kosten, is er meer netwerkactiviteit en is het netwerk nog interessanter geworden voor stakers.   

Flinke koersstijging

Mede door het updaten van het netwerk maakt Tron een flinke koersstijging door. Ten opzichte van 1 maand geleden is er sprake van een koersstijging van ruim 22%. Dit mag indrukwekkend genoemd worden, aangezien in deze maand ook nog de crash plaatsvond (op 5 augustus om precies te zijn). Tron is deze crash geweldig te boven gekomen en staat nu op de hoogste koers sinds 3 jaar tijd.

Is het einde dan in zicht van deze koersstijging? Nee, dat lijkt niet het geval te zijn. Justin Sun weet namelijk via X een geweldig bullish sentiment rondom SunPump en Tron te creëren. Dit doet hij onder meer met onderstaande tweets:

Tegelijkertijd zijn er ook indicatoren die minder positief zijn. Zo is de prijsstijging van TRX gepaard gegaan met een behoorlijke volatiliteit. Aangezien de RSI nu op 76,67 staat, duidt dit op een mogelijke correctie. Op zich ook logisch, aangezien het handelsvolume in de afgelopen 24 uur met maar liefst 46% gestegen is. Een correctie op de koers is een veelvoorkomend – en ook normaal – patroon.

Vooralsnog zijn het echter gouden tijden voor Tron. Het SunPump platform doet het geweldig, het is nu mogelijk om meer transacties op het netwerk te verwerken tegen lagere kosten en Justin Sun is uiteraard een ideaal uithangbord. Tot slot willen wij je nog op onderstaande video wijzen. Uit deze video blijkt dat zowel Solana als Tron op dit moment interessante investeringen kúnnen zijn.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu