Blockchain Stories
TON daalde met 18% in het weekend, wat is er aan de hand?
Altcoin Nieuws

TON daalde met 18% in het weekend, wat is er aan de hand?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het afgelopen weekend was behoorlijk positief voor de cryptomarkt. De Bitcoin koers steeg en in navolging daarvan stegen ook de koersen van veel altcoins. Er zijn echter altijd uitzonderingen. Dat gold afgelopen weekend in ieder geval voor TON. Deze altcoin raakte in het afgelopen weekend maar liefst 18% van zijn koers kwijt. Wat is er aan de hand en is er mogelijkheid voor TON om op korte termijn dit verlies weer goed te maken?

Arrestatie van Telegram CEO

Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat de CEO van Telegram opgepakt is. De Russische miljardair Pavel Durov werd zaterdag opgepakt omdat autoriteiten van mening zijn dat Telegram te weinig doet tegen criminele activiteiten. Als gevolg hiervan is de Toncoin ontzettend gedaald.  

Het team van Toncoin is wel direct met een statement naar buiten gekomen. In dit statement wordt duidelijk aangegeven dat men ‘gewoon’ doorgaat met de ontwikkeling van het ecosysteem:

Integratie met Telegram

Het ecosysteem van TON is volledig geïntegreerd met Telegram. Dat is dan ook de reden waarom de arrestatie van Durov van grote invloed is op de koers van Toncoion.

Vanuit de community van TON zijn er vooralsnog geen twijfels. Men is nog steeds overtuigd van de integratie met Telegram en de algehele werking van het ecosysteem. Toch is het voor deze coin geen goed teken dat de leider van Telegram opgepakt is. Dat is ook duidelijk pijnlijk geworden in de Toncoin koers.

Daling van meer dan 18%

De Toncoin koers heeft in de afgelopen dagen een flinke knauw gekregen. Ten opzichte van 7 dagen geleden staat de koers op dit moment ruim 18% lager. Daarbij moet ook nog worden vermeld dat de koers vandaag alweer bijna 5% in de plus staat. Het initiële verlies over de afgelopen 7 dagen was dus nóg groter.

Opvallend is wel dat de Toncoin koers zich alweer lijkt te herstellen. Vandaag staat de koers vooralsnog op een flinke plus, waardoor de opgelopen schade alweer deels hersteld is. Dit lijkt in eerste instantie goed nieuws te zijn voor de Toncoin koers.

Met deze stijging laat Toncoin zien over de nodige veerkracht te beschikken. Ook blijkt uit deze stijging dat er nog steeds ontzettend veel steun vanuit de TON community is.

Wat kunnen we van de Toncoin koers verwachten?

Vanaf dit moment kan de Toncoin koers logischerwijs twee kanen op gaan. De koers kan verder dalen, mar kan ook een flinke stijging doormaken. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat TON zich op termijn weet te herstellen. Dit komt onder meer doordat het in de lijn der verwachtingen ligt dat Durov op korte termijn weer vrij komt. Meerdere experts verwachten daarom een explosieve stijging van de Toncoin op korte termijn. De arrestatie van Durov heeft daardoor mogelijk voor een interessant koopmoment gezorgd. Het gezegde ‘buy the dip’ kan zomaar van toepassing zijn op dit moment. Je hebt uiteraard geen zekerheid, maar dit kán zeker een interessant TON koopmoment zijn.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu