Blockchain Stories
Top 10 TRON memecoins op basis van aantal holders
Altcoin Memecoin Nieuws

Top 10 TRON memecoins op basis van aantal holders

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Memecoins blijven een fenomeen binnen de cryptowereld, met nieuwe tokens die regelmatig opduiken en zich in de markt proberen te vestigen. Sinds de lancering van SunPump op het TRON netwerk zijn er via het platform al meer dan 20.000 nieuwe memecoins geïntroduceerd.

Analyse platform DropsTab bracht in samenwerking met Tronscan de top 10 TRON memecoins in kaart op basis van het aantal holders. Het aantal holders is vaak een goede indicatie van de populariteit. Laten we eens een kijkje nemen naar de top memecoins op TRON, beoordeeld op basis van hun aantal houders.

Houd er rekening mee dat het aantal holders gemanipuleerd kan worden.

Sundog aan de top

Met maar liefst 15.685 houders staat Sundog (SUNDOG) stevig aan de top. De populariteit van dit token blijkt niet alleen uit het aantal houders, maar ook uit de marktkapitalisatie van $192,4 miljoen. De huidige prijs van Sundog is $0,1903 en het handelsvolume in de afgelopen 24 uur bedraagt $54,7 miljoen. Deze cijfers onderstrepen de sterke positie van Sundog binnen de TRON community.

Sundog is inmiddels ook via grote crypto exchanges zoals MEXC verkrijgbaar.

Op de tweede plek vinden we Suncat, met 13.165 houders. Hoewel de prijs van Suncat een stuk lager ligt dan de all-time high op $0,0074, blijft het token populair dankzij zijn marktkapitalisatie van $9,17 miljoen. Het 24-uurs handelsvolume van $12,5 miljoen laat zien dat er nog steeds veel interesse is in dit token.

SunWukong volgt dicht op Suncat met 11.625 houders. De waarde van SunWukong is op dit moment $0,008, en de marktkapitalisatie staat op $9,42 miljoen. Het token heeft in de afgelopen 24 uur een handelsvolume van $10,1 miljoen bereikt, wat aantoont dat het nog steeds actief wordt verhandeld.

Overige TRON mememcoins

Naast de top drie zijn er nog andere memecoins die opvallen door hun aantal holders. Invest Zone, bijvoorbeeld, heeft 10.317 houders en een marktkapitalisatie van $18,5 miljoen. Met een prijs van $0,018 en een handelsvolume van $2,94 miljoen blijft het een stevige speler op de markt.

FoFar, een ander populair token, heeft 8.613 houders. De prijs staat op $0,017, en de marktkapitalisatie is $18 miljoen. Het token heeft een relatief hoog handelsvolume van $13,3 miljoen, wat suggereert dat er nog steeds een gezonde belangstelling is.

Coconut Chicken is met 6.251 houders ook een opvallende naam. Het heeft een marktkapitalisatie van $4,81 miljoen en het 24-uurs handelsvolume is echter aanzienlijk lager met $254.000.

Tot slot zijn er nog enkele kleinere tokens zoals Blake, TieDan, Troge en Biaoqing, die elk een specifieke niche bedienen binnen de memecoin gemeenschap op TRON. Hoewel deze tokens minder houders hebben, tonen ze toch een levendige handelsactiviteit.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu