Blockchain Stories
Bitcoin (BTC) klaar voor grote uitbraak en Bittensor analyse
Altcoin Bitcoin Ethereum Nieuws

Bitcoin (BTC) klaar voor grote uitbraak en Bittensor analyse

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Nederlandse crypto analist Crypto Yapper verwacht dat Bitcoin op het punt staat een significante beweging te maken. In zijn recente video bespreekt hij de technische patronen die zich tonen op de charts en de impact van de Bitcoin ETF markt op de koers. Naast Bitcoin werpt hij ook een blik op Ethereum en de altcoin Bittensor, waarbij hij opmerkt dat er binnenkort belangrijke prijsveranderingen kunnen plaatsvinden.

Bitcoin bereid zich voor op explosieve beweging

Volgens Crypto Yapper vertoont Bitcoin op de 4-uur en 1-uur tijdsframe een duidelijke formatie die op het punt staat uit te breken. De koers wordt samengedrukt tussen een stijgende ondersteuningslijn en een horizontale weerstandslijn, wat meestal leidt tot een sterke uitbraak. Hoewel het nog onduidelijk is of de beweging omhoog of omlaag zal gaan, is het volgens hem essentieel om beide scenario’s voor te bereiden. De huidige trend lijkt licht bullish, maar hij waarschuwt dat een bearish scenario ook mogelijk is.

Kans op een 240% stijging voor Bittensor

Crypto Yapper richt zich op Bittensor (TAO), een altcoin die de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen. TAO heeft volgens hem een indrukwekkende prijsstijging van 50% laten zien na een grote correctie eerder in augustus. Dit herstel werd ondersteund door een technisch patroon dat bekend staat als een “falling wedge”, een formatie die vaak voorafgaat aan een bullish uitbraak.

TAO bevond zich in een lange periode van neerwaartse prijsactie, maar wist steun te vinden rond de $215, een niveau dat Crypto Yapper had aangegeven als een goede koopmogelijkheid. Na het bereiken van deze bodem zag de munt een sterke opleving, wat volgens de analist mogelijk nog verder kan doorzetten. Hij stelt dat de koers van TAO potentieel kan stijgen tot het vorige recordniveau van $730, wat een 240% winst zou betekenen vanaf de huidige koers.

Kans voor een Ethereum uitbraak richting $2.900

Crypto Yapper signaleert dat Ethereum op dit moment in een kritieke fase zit. Op de 4-uur grafiek is Ethereum gevangen in een smalle range tussen steun en weerstand. Hoewel de koers enkele dagen geleden een opwaartse beweging liet zien, is er sindsdien sprake van consolidatie, wat duidt op een mogelijke uitbraak. De koers van Ethereum wordt momenteel samengedrukt in een patroon dat binnenkort zal resulteren in een beslissende beweging, aldus de analist.

Hij wijst erop dat Ethereum zich in een opwaartse trend bevindt, maar dat er ook zes opeenvolgende dagen van kapitaaluitstroom zijn geweest uit de Ethereum ETF’s. Dit brengt enige onzekerheid met zich mee. Echter, de aankopen door grote partijen zoals Fidelity geven aan dat er nog steeds vertrouwen is in Ethereum op de lange termijn.

Crypto Yapper verwacht dan ook dat, mits de koers door de weerstand breekt, Ethereum een aanzienlijke prijsstijging zou kunnen zien richting de $2.900, een belangrijk niveau dat hij heeft geïdentificeerd als zijn eerste take-profit doel.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Solana stijgt 12% naar $150: Op weg naar $160?

Julian Smits

Wat is de huidige invloed van Japan op de Bitcoin koers?

Scott

Bitcoin ETF’s volgen het goede voorbeeld van Bitcoin

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu