Blockchain Stories
Anonieme crypto trader verdient tonnen aan SunWukong
Altcoin Memecoin Nieuws TRON

Anonieme crypto trader verdient tonnen aan SunWukong

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Gister schreven wij een analyse over de opkomst van Tron memecoins. Deze memecoins worden in grote getalen gelanceerd (meer dan 20.000 stuks), waarvan sommige al een flinke groeispurt doorgemaakt hebben. Dat geldt onder meer voor SunWukong. Vandaag werd bekend dat een anonieme trader maar liefst een paar ton aan deze Tron memecoin heeft verdiend. Dit blijkt uit data van het blockchain data platform Arkham Intelligence.

Immense stijging

De memecoin SunWukong maakte in de afgelopen dagen een indrukwekkende stijging door. Dit was vooral te danken aan Tron oprichter Justin Sun. Hij veranderde zijn profielfoto op X naar een illustratie van SunWukong. Aangezien Sun een zeer populaire Twitteraar is, kwam SunWukong hierdoor in het vizier bij veel crypto investeerders. Meerdere van deze investeerders hebben vervolgens goed geld verdiend aan deze Tron memecoin.

Na het wijzingen van de X-profielfoto door Sun steeg de koers namelijk met meer dan 566.500%. Daar had deze Tron memecoin bovendien nog geen 12 uur voor nodig. Na deze immense stijging daalde de koers echter met ruim 58%. De virtuele winsten die veel SunWukong investeerders hadden, werd dus al snel minder waard.

Uit deze gang van zaken blijkt des te meer de volatiliteit van memecoins. Dit biedt enerzijds veel kansen, waar onder meer bovengenoemde crypto trader optimaal van geprofiteerd hebt. Anderzijds geeft dit ook het gevaar van memecoins aan. Was je net te laat met investeren in deze memecoin? Of kies je voor een andere Tron memecoin die totaal geen groei doormaakt? Dan kun je fluiten naar je mogelijke rendement. Investeer daarom altijd met gezond verstand in memecoins.

Opmaat van Tron memecoins

De opmaat van Tron memecoins is indrukwekkend en tegelijkertijd lovenswaardig te noemen. Het team van Sun koos ervoor om eerder deze maand een innovatief memecoin platform op de Tron blockchain te lanceren. Met dit platform is het voor ontwikkelaars mogelijk om zelf een memecoin te lanceren. Daar hebben veel ontwikkelaars al gebruik van gemaakt, getuigde het feit dat er meer dan 20.000 Tron memecoins op dit moment bestaan. De zet van het team van Justin Sun is hierdoor – vooralsnog – een gouden zet gebleken.

Deze opmaat van Tron memecoins geeft ook de dimensie in de huidige markt aan. Sinds de crash van crypto aan het begin van deze maand zijn de meeste koersen in relatief rustig vaarwater gekozen. Onder meer durfallen en speculanten zijn echter vooral op zoek naar coins waar ze spoedig veel geld mee kunnen verdienen. Uit bovenstaand voorbeeld blijkt dat dit met de Tron memecoins maar al te goed mogelijk is.

Overigens was 20 augustus de beste dag ooit voor het Tron memecoin platform. Het platform, SunPump genaamd, boekte op die dag een winst van ongeveer $400.000. Dit kwam onder meer doordat er op deze ene dag meer dan 6.000 memecoins gelanceerd werden op dit platform.

De rol van Justin Sun mag hierbij niet onderschat worden. Hij is de oprichter van zowel dit platform als van Tron en oefent via X zijn invloed op beide projecten uit.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu