Blockchain Stories
FLOKI bereidt zich voor op Cat: Wat investeerders moeten weten!
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

FLOKI bereidt zich voor op Cat: Wat investeerders moeten weten!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Floki (Ticker: FLOKI) heeft aangekondigd dat Binance een airdrop van de Simon Cat (Ticker: CAT) token zal ondersteunen voor gebruikers die FLOKI op de exchange bezitten.

Dit initiatief is onderdeel van een bredere inspanning van het Floki project om zijn community te belonen en tegelijkertijd een nieuwe meme coin, Simon’s Cat, op de markt te introduceren.

Volgens een officiële blogpost die op 20 augustus is gepubliceerd, zal de airdrop worden verdeeld op basis van een snapshot die Binance op 29 augustus om zal nemen. Binance gebruikers die op het moment van de snapshot FLOKI bezitten, zullen automatisch CAT tokens ontvangen zonder dat ze hun holdings van het platform hoeven te verplaatsen. Het exacte aantal ontvangen tokens hangt af van de hoeveelheid FLOKI die elke gebruiker bezit.

Houd $50 aan FLOKI en ontvang gratis CAT tokens

Om in aanmerking te komen voor de airdrop moeten deelnemers minimaal 400.000 FLOKI op Binance houden. Tegen de huidige marktkoersen komt dit neer op ongeveer $50 aan tokens. Binance zal een snapshot maken van de FLOKI saldi op het aangegeven tijdstip en CAT tokens direct toekennen aan in aanmerking komende accounts.

Het totale airdrop pool voor dit evenement omvat 900 miljard CAT tokens. Deze distributie vertegenwoordigt 20% van de totale voorraad van Simon Cat die specifiek is toegewezen aan de Floki community.

Gebruikers die aan de voorwaarden voldoen, ontvangen CAT tokens in een 1:1-verhouding op basis van hun FLOKI bezit. Voor degenen die aan de criteria voldoen, zal de distributie automatisch plaatsvinden, waardoor er geen extra stappen nodig zijn van de gebruiker.

Simon’s Cat en projectpartnerschappen

Simon’s Cat is een nieuwe meme coin die gelanceerd wordt op de BNB Chain met een totale voorraad van 9 biljoen tokens. Het project haalde $4,25 miljoen op tijdens de presale door 17% van de totale tokenvoorraad aan vroege kopers aan te bieden.

De samenwerking tussen Floki en Simon’s Cat, samen met de betrokkenheid van DWF Labs, is bedoeld om het bereik van beide projecten binnen het crypto ecosysteem uit te breiden.

De airdrop voor FLOKI holders is niet de enige manier waarop Simon’s Cat tokens zullen worden verspreid. Het evenement zal ook ten goede komen aan Floki Trading Bot-gebruikers en leden van de crypto community op verschillende top gecentraliseerde exchanges.

FLOKI stijgt na de aankondiging

Na de aankondiging van Binance dat ze de Simon’s Cat airdrop zullen ondersteunen, reageerde de markt sterk op FLOKI. De prijs van FLOKI steeg met bijna 7% doordat handelaren snel tokens begonnen te kopen in aanloop naar de snapshot op 29 augustus.

Op het moment van schrijven handelde FLOKI op $0.00012372. De marktkapitalisatie steeg tot $1,20 miljard, wat een toename van 3,80% weerspiegelt. Daarnaast steeg het handelsvolume met 115%, wat neerkomt op $280 miljoen in de afgelopen 24 uur.

image
Bron: TradingView

Hoewel de populariteit van meme coins heeft bijgedragen aan handelsvolumes op netwerken zoals Solana en Base, is er in de afgelopen maanden een daling van de meme coin activiteit op deze platforms waargenomen. Solana bijvoorbeeld, zag een daling in volume na een aanvankelijke piek veroorzaakt door de lancering van meme coins.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu