Blockchain Stories
FET crypto wint aan kracht: Belangrijke factoren
Altcoin Nieuws Technische Analyse

FET crypto wint aan kracht: Belangrijke factoren

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

FET crypto heeft de afgelopen 24 uur een prijsstijging van bijna 12% en een toename in handelsvolume van 138% gezien. 

Deze opleving bouwt voort op het positieve vooruitzicht dat eerder door ons werd geschetst. Deze aanzienlijke stijging in de waarde van FET is een sterke indicator van bullish momentum, wat suggereert dat het bereiken, of zelfs overschrijden, van de $3,50 binnen handbereik ligt. 

Dit vooruitzicht wordt ondersteund door inzichten van analisten, die verschillende belangrijke on chain gegevens aanhalen.

Kan FET voorbij de $3,50 handelen? Dit zegt een analist

Volgens de populaire crypto analist Doctor Profit is FET klaar voor een rally. In een recente tweet schetste hij vier belangrijke factoren die FET zouden kunnen stimuleren om een indrukwekkende winst van 312% te behalen in de komende dagen, mits de huidige prijsacties hun koers behouden. 

Een door hem verstrekte grafiek benadrukt zijn voorspellingen visueel en suggereert dat de huidige setup een van de meest veelbelovende is in de cryptomarkt van vandaag. Hij noemde belangrijke prijsniveaus voor het nemen van winst en bestempelde de grafiek als een van de best uitziende in het huidige landschap.

Hoewel hij een lange termijn optimistisch vooruitzicht heeft, waarbij FET mogelijk op $3,50 kan handelen, is deze voorspelling gebaseerd op verschillende fundamentele factoren, waaronder de prestaties van Bitcoin en andere variabelen die FET’s stijging naar nieuwe hoogtes kunnen ondersteunen of belemmeren.

Stijgende interesse onder handelaren

Volgens gegevens van Coinglass wijzen zowel de Netflow als de Open Interest op een sterk bullish sentiment in de markt. De Open Interest is de afgelopen 24 uur met bijna 30% gestegen, wat neerkomt op een toename van $39 miljoen. 

Deze significante stijging suggereert dat talrijke handelaren bereid zijn een premie te betalen om hun longposities te behouden.

image
Bron: Coinglass

Omgekeerd is de spot exchange Netflow negatief geworden. Een negatieve netflow, waarbij meer FET van exchanges wordt opgenomen dan gedeponeerd, vermindert het beschikbare aanbod van FET op exchanges. 

Deze schaarste kan de prijs van FET opdrijven, aangezien minder van de token direct beschikbaar is voor verkoop.

FET schaarste ontmoet groeiende marktdeelname

Ondanks een merkbare schaarste aan FET op exchanges, blijft de interesse onder marktdeelnemers groeien. 

Gegevens van Santiment onthullen een grote toename in het aantal actieve wallets sinds 17 augustus, zoals aangegeven door de grijze lijn in de bijgaande afbeelding. 

image
Bron: Santiment

Een grote toename in actieve wallets, gekoppeld aan een verminderd circulerend aanbod van FET op exchanges, suggereert een sterk potentieel voor verhoogde vraag.

Als het aantal actieve wallets blijft groeien naast een hoge uitstroom van FET, kan dit dienen als een noodzakelijke katalysator, wat de prijs mogelijk naar het dichtstbijzijnde hoogtepunt op de grafiek van de analist kan drijven.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu