Blockchain Stories
AAVE koersstijging: Alleen mogelijk bij doorbraak naar $260
Altcoin Nieuws Technische Analyse

AAVE koersstijging: Alleen mogelijk bij doorbraak naar $260

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de afgelopen 24 uur behoorden oudere munten en large caps tot de best presterende activa, wat een positief teken is voor de cryptomarkt, die verder gaat dan de recente zijwaartse en bearish fase.

Voorsprong van Bitcoin

Het is gunstig dat Bitcoin en large cap cryptomunten de markt leiden en zo de liquiditeit behouden, in plaats van willekeurige meme coins. 

Aave (Ticker: AAVE) steeg met 4% en stond op de vierde plaats, zoals Daan Crypto op X opmerkte. AAVE wordt verwacht verder te stijgen naarmate de crypto markten herstellen van de crash op de Japanse aandelenmarkt.

Potentieel van AAVE

AAVE toont sterk potentieel op hogere tijdframes. Onlangs was AAVE een van de top presteerders en zou het de prijs van $260 kunnen bereiken als het de $152 doorbreekt. 

Na een uitbraak uit een dalend wig patroon maakte AAVE een nieuwe korte termijn hoogte, testte het uitbraak gebied opnieuw, respecteert de fair value gap, pauzeerde en is nu aan het stijgen. 

Momenteel handelt AAVE op $130 en wordt verwacht dat het hoger zal stijgen als het momentum aanhoudt.

image
Bron: TradingView

AAVE/BTC breekt uit terwijl de stable coin marktkapitalisatie groeit

De voortdurende kracht van AAVE wordt ondersteund door een accumulatiefase binnen een 900 dagen bereik, waarbij het $112 sleutelniveau vier keer werd afgewezen voordat het doorbrak. 

Ondertussen is AAVE/BTC uit een 3,5 jaar durende dalende trend gebroken en heeft het een bullish omslag gemaakt.

image
Bron: TradingView

Met de verwachting dat de prijs van AAVE $150 zal bereiken en overschrijden, is er potentieel voor een beweging richting het volgende liquiditeitsniveau van $260. Spot trading zal cruciaal zijn nu handelaren en investeerders schalen tijdens uitbraken of terugtrekkingen.

image
Bron: TradingView

Toename in wallet activiteit en open interest

AAVE ziet een toename in adoptie nu de wallet activiteit en open interest toenemen. Vandaag bereikte de open interest $137 miljoen, het hoogste niveau sinds juni 2022. 

Ook de wallet activiteiten zijn toegenomen, met een slimme handelaar die 675 $WETH ($1,79M) inwisselde voor 14.777 $AAVE tegen $121,2, volgens SpotOnChain op X. Opmerkelijk is dat dit de eerste keer was dat de handelaar $AAVE kocht.

image
Bron: Coinglass

De marktkapitalisatie van AAVE bedraagt ongeveer $1,9 miljard, met een handelsvolume van $321 miljoen en een totale waarde van $11,5 miljard. 

De volledig verwaterde marktkapitalisatie staat op $2 miljard, met een circulerende voorraad van 14,9 miljoen van de in totaal 16 miljoen. Een volume marktkapitalisatie ratio van 12,57% duidt op een hoge liquiditeit voor AAVE.

image
Bron: DefilLama

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu