Blockchain Stories
THORChain streeft naar $10: Kan RUNE binnenkort stijgen?
Altcoin Memecoin Nieuws

THORChain streeft naar $10: Kan RUNE binnenkort stijgen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

THORChain (Ticker: RUNE) liet vorige week een opmerkelijke prestatie zien met een dubbele cijferige prijsstijging. 

In de afgelopen 24 uur is het scenario echter veranderd en kleurde de token negatief. Is dit een korte prijscorrectie, of zullen de bears de prijs verder omlaag duwen?

THORChain’s Bullish Week

Uit onze gegevens blijkt dat RUNE investeerders een winstgevende week hadden, aangezien de waarde van de token met meer dan 25% steeg. 

image
Bron: Santiment

Het bearish sentiment nam in de afgelopen 24 uur de controle over en drukte de waarde van THORChain met meer dan 2,5% omlaag. Op het moment van schrijven handelde RUNE op $3,90, met een marktkapitalisatie van meer dan $1,3 miljard, waarmee het de 52e grootste crypto is.

Dankzij de wekelijkse prijsstijging piekte RUNE’s sociale dominantie, wat wijst op een toename in populariteit. Na een grote stijging op 16 augustus daalde het gewogen sentiment echter, wat suggereert dat het bullish sentiment rond de token afnam.

Val of Vooruitgang?

De recente prijsdaling zou van korte duur kunnen zijn, aangezien de token zich klaarmaakt voor een grote uitbraak. We meldden eerder dat RUNE binnenkort $5 zou kunnen bereiken. World Of Charts, een populaire crypto analist, plaatste onlangs een tweet waarin een vallend wigpatroon op de grafiek van THORChain werd onthuld. 

Dit patroon ontstond in november 2023, en sindsdien consolideert de prijs van RUNE binnen dit patroon. Op het moment van schrijven stond de prijs op het punt uit te breken.

Volgens de tweet, in het geval van een uitbraak, zouden investeerders de komende weken of maanden een bull rally van 200% kunnen zien. De bull rally zou de token kunnen laten stijgen tot $10.

image
Bron: TradingView

Wat zeggen de statistieken?

Het goede nieuws is dat, hoewel de prijs van THORChain in de afgelopen 24 uur daalde, het handelsvolume ook met 30% afnam. Dergelijke incidenten wijzen vaak op een trend omkering.

Uit gegevens van Coinglass bleek dat de Open Interest van RUNE ook afnam. Over het algemeen suggereert een daling van de Open Interest dat de kans groot is dat de huidige prijs trend verandert.

image
Bron: Santiment

De MACD toonde ook een bullish crossover. Evenzo registreerde de Chaikin Money Flow (CMF) een stijging, wat suggereert dat RUNE op weg is om $5 te heroveren in de komende dagen.

image
Bron: TradingView

Toch registreerde de Relative Strength Index (RSI) een lichte daling en was deze op weg naar het neutrale punt. Dit duidt erop dat de lopende prijsdaling zou kunnen doorgaan, wat RUNE naar $2,90 zou kunnen drukken.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu