Blockchain Stories
897 miljard Shiba Inu (SHIB) in 24 uur: wat gebeurt er?
Altcoin Nieuws

897 miljard Shiba Inu (SHIB) in 24 uur: wat gebeurt er?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu, een van de meest populaire meme coins in de cryptowereld, heeft onlangs een belangrijke stap gezet met de introductie van ShibTorch op de Shibarium Layer 2 oplossing. Shibarium is ontworpen om de schaalbaarheid en snelheid van transacties te verbeteren, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor het Shiba Inu ecosysteem.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een nieuwe fase voor Shiba Inu, maar biedt ook nieuwe kansen voor ontwikkelaars en investeerders. De lancering heeft al veel opwinding binnen de crypto gemeenschap teweeggebracht, met enthousiaste gebruikers die uitkijken naar de verbeterde functionaliteiten en de potentie voor toekomstige groei.

Nieuwe ontwikkelingen met ShibTorch

De lancering van ShibTorch is een belangrijke mijlpaal voor de Shiba Inu gemeenschap en markeert een spannende vooruitgang binnen het ecosysteem van deze cryptocurrency.

ShibTorch fungeert als een automatische verbrandingspoort, een innovatief systeem dat de totale hoeveelheid SHIB tokens in omloop helpt te verminderen. Door tokens te ‘verbranden’, oftewel permanent uit circulatie te halen, kan de waarde van de resterende tokens stijgen, wat een gunstige invloed heeft op de marktprijs.

Dit verbrandingsproces vergroot de schaarste van SHIB, wat potentiële investeerders kan aantrekken en het vertrouwen in de cryptocurrency versterkt. Deze ontwikkeling heeft directe invloed gehad op de transacties binnen het netwerk, wat blijkt uit de recente activiteit.

In de afgelopen 24 uur zijn aanzienlijke hoeveelheden SHIB verplaatst, wat wijst op hernieuwde interesse en activiteit binnen de gemeenschap. Dit toont aan dat zowel bestaande als nieuwe investeerders enthousiast zijn over de toekomst van Shiba Inu en de mogelijkheden die ShibTorch biedt.

transactie overzicht shiba INU
Bron: IntoTheBlock

De invloed van Whales

Een interessant neveneffect van de lancering van ShibTorch is de hernieuwde activiteit van zogenaamde ‘whales’ in de markt. Whales zijn grote investeerders die aanzienlijke hoeveelheden SHIB bezitten en verhandelen.

Sinds de introductie van ShibTorch is er een stijging van 3,56% in grote transacties waargenomen. Hoewel dit percentage misschien klein lijkt, vertaalt het zich in meer dan 897 miljard verplaatste SHIB. Deze toename wordt gedreven door de mogelijkheid om het aanbod te verkleinen, wat een positief effect kan hebben op de waarde van SHIB op de lange termijn.

Toekomstige plannen en verwachtingen

De recente ontwikkelingen rondom Shiba Inu volgden kort na de Blockchain Futurist Conference in Toronto, waar plannen voor ShibaCon 2024 in Thailand werden aangekondigd. Dit evenement belooft nieuwe inzichten en aankondigingen die de markt kunnen beïnvloeden.

Gezien de positieve veranderingen die ShibTorch heeft teweeggebracht en de verwachtingen voor toekomstige updates, speculeren velen dat de waarde van SHIB in de nabije toekomst opnieuw kan stijgen. De gemeenschap kijkt uit naar verdere groei en stabiliteit in de SHIB markt.

Al deze factoren dragen bij aan een opwindende periode voor Shiba Inu. Het is dan ook de moeite waard om de ontwikkelingen rondom deze coin nauwlettend te volgen. Of je nu een doorgewinterde crypto enthousiasteling bent of een beginnende investeerder, het begrijpen van de dynamiek binnen deze markt kan waardevolle inzichten bieden.

koersgrafiek shibaInu 17augustus
Bron: TradingView

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu