Blockchain Stories
The Sandbox maakt 35% verlies terwijl BTC en ETH stijgen
Altcoin Nieuws Technische Analyse

The Sandbox maakt 35% verlies terwijl BTC en ETH stijgen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin (Ticker: BTC) en de meeste altcoins boekten bescheiden winsten op 14 augustus, nadat het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics de consumentenprijsindex (CPI) van juli had vrijgegeven, die beter uitviel dan verwacht. 

De crypto prijzen keerden echter snel om en zorgden ervoor dat de winsten vlak voor de dagelijkse sluiting verdwenen, na berichten dat de Amerikaanse overheid ongeveer 10.000 BTC naar een Coinbase wallet had verplaatst. 

Dit nieuws wekte angst voor een mogelijke markt dump, wat leidde tot verkoopdruk.

Negatieve resultaten voor SAND

De handelsdag van 15 augustus bracht nog meer verliezen, aangezien de prijzen van grote cryptocurrencies, waaronder Ethereum (Ticker: ETH), opnieuw daalden. The Sandbox (Ticker: SAND) daalde samen met andere cryptocurrencies, wat resulteerde in zijn tweede opeenvolgende dagelijkse verlies. 

image
Bron: TradingView

Marktgegevens tonen aan dat SAND een van de slechtst presterende tokens in de huidige cyclus is. Sinds het begin van 2023 heeft de metaverse token negatieve rendementen van 35% geboekt, in vergelijking met Bitcoin en Ethereum, die respectievelijk 250% en 115% hebben gewonnen in dezelfde periode.

SSC Napoli metaverse samenwerking

Deze week kondigde Serie A voetbalclub Napoli een samenwerking aan met The Sandbox, dat hun Web3 platform zal zijn om toegang te krijgen tot de metaverse. 

De Italiaanse voetbalclub wil een virtuele ruimte creëren binnen het ecosysteem van The Sandbox om zijn spelers en fans wereldwijd te verbinden. Het initiatief zal fans meeslepende ervaringen, digitale memorabilia en virtuele interactie bieden.

Volgens de COO en medeoprichter van The Sandbox, Sebastien Borget: 

Door een nieuwe verticale entertainment en co experience te introduceren via sport, wordt The Sandbox een belangrijke bestemming waar fans kunnen verbinden, hun fandom kunnen vieren met medesupporters, en op meeslepende en betekenisvolle manieren kunnen omgaan met hun favoriete teams. 

Voor The Sandbox is deze samenwerking belangrijk omdat het hun aanwezigheid in de sportsector versterkt en meer gebruikers aantrekt naar hun ecosysteem.

Hoe presteert SAND?

Tijdens deze ontwikkelingen steeg de prijs van SAND naar $0,27 op 13 augustus en leek dit niveau te verdedigen op 14 augustus, voordat het daalde naar $0,25. Het SAND/USDT paar schommelde rond deze midden weekse laagte, voordat het probeerde $0,26 terug te winnen op donderdag. 

In de meest recente prijsactie zakte SAND scherp naar $0,24, waar het op vrijdag werd verhandeld.

image
Bron: TradingView

Volgens de uitvergrote grafiek bevindt het SAND/USDT zich nu in de vijfde opeenvolgende week waarin het handelt onder $0,35. SAND bleef ook onder zijn 20, 50, en 100daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) op de 1 uur, 4 uur, en dagelijkse grafieken op het moment van schrijven. 

image
Bron: TradingView

Verliezen verdiepten zich tot nieuwe dieptepunten op 5 augustus, toen de token voor het eerst sinds juni 2021 onder $0,23 crashte. 

Tot dusverre is de prijs van SAND met 58% gedaald sinds het begin van het jaar, en de token wordt verhandeld op bijna 97% onder zijn recordhoogte.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu