Blockchain Stories
Uitgelekt: Donald Trump bezit meer dan $1 miljoen Ether
Altcoin Ethereum Nieuws

Uitgelekt: Donald Trump bezit meer dan $1 miljoen Ether

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Donald Trump is een drukbezette man. Hij is kandidaat om de nieuwe Amerikaanse president te worden, heeft talloze bedrijven en is ook nog een groot voorstander van Bitcoin. Zo woonde hij eind juli nog een Bitcoin conventie in Nashville bij. Gister is echter gebleken dat Trump niet alleen van Bitcoin een voorstander is, maar ook van Ether. Uit de door hem ingevulde formulieren is gebleken dat hij meer dan $1 miljoen aan Ether in bezit heeft.

Onduidelijkheid over het exacte bedrag

Voor de Amerikaanse presidentsverkiezingsstrijd heeft Trump talloze papieren en documenten in moeten vullen. Uit één van deze documenten blijkt dat Trump een relatief grote houder van Ether is. De documenten vermelden spijtig genoeg geen specifiek bedrag aan Ether, maar Amerikaanse journalisten reppen over een bedrag van $1 miljoen tot $5 miljoen. Deze bedragen onderstrepen het feit dat Trump een groot voorstander van crypto is. En dus niet alleen van Bitcoin.

Dat dit nu ‘uitlekt’, is overigens niks opvallend. Een Amerikaanse presidentskandidaat moet namelijk volledig open zijn over alle bezittingen en investeringen. Alle bezittingen en rapporten van Donald Trump zijn overigens hier in te zien.

Ook een liefhebber van NFT’s

Enige jaren geleden kwamen de NFT’s opeens oppoppen. Deze digitale eigendomsbewijzen van digitale stukken werden opeens super populair en super waardevol. Daar lijkt Trump – en zijn vrouw ook – optimaal van geprofiteerd te hebben. Dit blijkt eveneens uit de formulieren die Trump ingevuld heeft.

Trump heeft maar liefst $7,15 verdient via een licentieovereenkomst met een bedrijf genaamd NFT INT. Het is goed mogelijk dat dit bedrijf zijn portretten mocht gebruiken. Of op een andere manier gebruik maakte van de naam Donald Trump. Daar heeft hij dus optimaal – en slim –  van geprofiteerd.

Ook zijn vrouw, Melania, heeft veel geld verdiend met NFT’s. Uit de gegevens blijkt namelijk dat zij meer dan $330.000 verdiend heeft met de verkoop van NFT’s.  

Deze cijfers worden onderstreept door de gegevens van OpenSea. Deze marktplaats van NFT’s houdt uiteraard alle transacties bij, waaronder de transacties van de Trump Digital Trading Cards. Deze speciale lijn van Trump NFT’s heeft door de jaren heen een handelsvolume van meer dan 15.000 ETH gehad. Alleen dit al komt uit op een bedrag van bijna $4 miljoen.

Volledig nieuw nieuws

Deze openbaringen over Trump zijn volledig nieuw nieuws. Het verbaast ongetwijfeld niemand dat Trump in crypto geïnvesteerd heeft, maar de keuze voor Ether mag daarbij opvallend genoemd worden. Trump sprak zich namelijk jarenlang uit over alleen Bitcoin.

Overigens heeft Trump in zijn recente persconferenties hier ook niks over aangegeven. Ook heeft hij recent nog een interview met Elon Musk gehouden. Daarin werden allerlei zaken besproken, maar heeft Trump dus niks gedeeld over zijn Ether bezit en het geld dat hij met NFT’s heeft verdiend.

De vooruitzichten voor Trump zien er niet meer al te rooskleurig uit. Volgens meerdere polls heeft Harris een kleine voorsprong op hem ingenomen. Aangezien Harris geen voorstander van crypto is, lijkt dit slechts nieuw voor crypto te zijn.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 binnen de eerste 7 dagen na je registratie helemaal gratis (t.w.v. €25). Alle voorwaarden vind je op de pagina onder de knop.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu