Blockchain Stories
Crypto whales pakken gigantische winsten met Ethereum
Altcoin Ethereum Nieuws

Crypto whales pakken gigantische winsten met Ethereum

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Weinig markten zijn zo volatiel als de cryptomarkt. Deze markt is voortdurend in beweging en wisselt diepe dalen met hoge pieken af. Dit maakt het des te beter mogelijk om forse winsten te behalen, simpelweg door op het juiste moment in crypto te investeren. Dit is in ieder geval iets dat meerdere crypto whales goed onder de knie hebben. Uit analyses van Lookonchain blijkt dat meerdere crypto whales de afgelopen tijd gigantische winsten met Ethereum hebben gepakt.

Ongerealiseerde winsten

Zoals Lookonchain ook bij de analyses vermeldt, gaat het in veel gevallen om nog ongerealiseerde winsten. Dit houdt in de whales grote hoeveelheden ETH hebben gekocht en dit nog steeds in bezit hebben. Doordat de huidige Ethereum koers boven de aankoopprijs ligt, staan deze whales op grote virtuele winsten.

Dit geldt onder meer voor de whale waarover Lookonchain in onderstaande tweet over rept:

Deze crypto whale heeft afgelopen vrijdag voor $4,7 miljoen aan ETH gekocht. Dit was niet zijn/haar eerste transactie, aangezien deze whale sinds 24 mei voor precies $99 miljoen aan Ethereum gekocht heeft. Al deze Ethereum tokens zijn tegen een gemiddelde prijs van $2,420 gekocht. Als we dit prijs tegen de gemiddelde koers aanhouden, staat deze crypto whale op zo’n $7,5 miljoen aan ongerealiseerde winsten. Deze ‘winst’ wordt dus echt pas een winst als deze crypto whale besluit om nu zijn/haar Ethereum tokens te verkopen.

Slimme crypto whale

Uit een andere tweet van Lookonchain blijkt dat een andere crypto whale nóg slimmer is:

Deze crypto whale heeft sinds 29 mei voor maar liefst $68,25 miljoen aan Ethereum gekocht. Zo kocht deze whale op 3 augustus voor $7,22 miljoen aan ETH. Indrukwekkende bedragen, maar dat is niet het enige indrukwekkende. Lookonchain geeft namelijk aan dat deze crypto whale een 100% succesratio heeft. Alle investeringen die deze crypto whale heeft gedaan, hebben voor (grote) winsten gezorgd. Dat kunnen toch maar weinig crypto investeerders zeggen.

Wat blijkt uit deze 2 voorbeelden?

Dit zijn slechts 2 voorbeelden die het gedrag van grote crypto whales onderstrepen. Deze whales hebben een grote cashpositie en zijn hierdoor in staat om op het juiste moment te investeren in Ethereum. Ten tijde van een dip bijvoorbeeld, zoals ook vorige week gebeurd is. Tijdens de crash die afgelopen maandag plaatsvond, kochten veel whales bijvoorbeeld grote hoeveelheden Bitcoin en Ethereum. Het ‘buy the dip’ principe wordt door deze whales bijzonder goed opgevolgd.

Uit deze 2 voorbeelden blijkt bovendien dat crypto whales gigantisch veel winst kunnen pakken met Ethereum. Juist in de afgelopen maanden, die toch wel erg volatiel waren, was het voor hen mogelijk om miljoenen aan winst te pakken. Zoals hierboven al aangegeven, gaat het echter wel deels om ongerealiseerde winsten. Maar, als de Ethereum koers verder gaat stijgen, loopt de winst voor deze crypto whales alleen maar verder op.

Wie deze crypto whales exact zijn, is uiteraard niet bekend. Dit maakt de crypto community enerzijds duister en anderzijds zo prettig. Je bent immers volledig anoniem.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 binnen de eerste 7 dagen na je registratie helemaal gratis (t.w.v. €25). Alle voorwaarden vind je op de pagina onder de knop.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu