Blockchain Stories
Crypto Rover deelt zijn $131K Ethena (ENA) investering
Altcoin Nieuws

Crypto Rover deelt zijn $131K Ethena (ENA) investering

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De bekende Nederlandse crypto investeerder Crypto Rover, actief op het sociale platform X, deelt vandaag zijn Ethena (ENA) investering. Hij staat bekend om zijn transparantie en enthousiasme binnen de crypto community en dit keer geeft hij een gedetailleerd overzicht van zijn recente aankopen van ENA tokens tijdens de markt crash.

Ondanks zijn vertrouwen in een stijgende koers, bevindt hij zich momenteel in de rode cijfers.

Stevige investering in Ethena

Crypto Rover is ervan overtuigd dat utility tokens, zoals Ethena, binnenkort flink in waarde zullen stijgen. Dit optimisme heeft hem ertoe gebracht om in vier fasen een aanzienlijke hoeveelheid ENA tokens aan te schaffen. Op 29 juli kocht hij zijn eerste partij van 76.728 ENA voor een bedrag van $35.954, tegen een gemiddelde prijs van $0,4685 per token. Slechts twee dagen later, op 31 juli, voegde hij nog eens 78.692 tokens toe aan zijn portfolio voor $32.361, ditmaal tegen een iets lagere prijs van $0,4112 per ENA.

Zijn vertrouwen in de munt lijkt met de dag te groeien. Op 6 augustus vergrootte hij zijn positie, tijdens de markt crash, met nog eens 95.437 ENA voor $26.348, tegen een gemiddelde prijs van $0,2760 per token. En zelfs toen de prijs iets steeg, deed hij op 9 augustus nog een grote aankoop van 120.734 ENA voor $36.401, tegen een ENA prijs van $0,3015 per token.

Al zijn investeringen heeft hij gedaan via Bybit.

ENA investering Rover
Bron X (Crypto Rover)

Huidige waarde en verlies

In totaal heeft Crypto Rover tijdens deze periode 371.591 ENA tokens gekocht. Zijn totale investering komt neer op ongeveer $131.064. Echter, ondanks zijn vertrouwen in de toekomst van Ethena, blijkt de huidige waarde van zijn positie lager te liggen. Met een actuele prijs van $0,3236 per ENA is zijn investering momenteel $120.246 waard. Dit betekent dat hij op dit moment een verlies van $10.817 heeft geleden.

Ondanks dit verlies blijft Crypto Rover optimistisch. Hij is ervan overtuigd dat de markt voor utility tokens, zoals Ethena, op het punt staat om een sterke comeback te maken. Zijn openhartigheid over zijn investeringen geeft een interessante inkijk in de wereld van crypto, waar zelfs ervaren beleggers te maken krijgen met de volatiliteit van de markt.

Of zijn vertrouwen in Ethena zich uiteindelijk zal uitbetalen, blijft afwachten, maar één ding is zeker: Crypto Rover blijft geloven in het potentieel van zijn investering.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu