Blockchain Stories
Prijsherstel Ethereum na een dieptepunt en belangrijkste weerstandsniveau
Altcoin Ethereum Nieuws

Prijsherstel Ethereum na een dieptepunt en belangrijkste weerstandsniveau

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De afgelopen week heeft de cryptomarkt een tumultueuze periode doorgemaakt, waarbij zowel Bitcoin als Ethereum scherpe prijsbewegingen lieten zien. De prijs schoot omlaag van $69,000 naar $49,000, waarna het herstel volgde tot $62,000.

Bitcoin herstelde zich van een dieptepunt en Ethereum onderging een vergelijkbare koersbeweging. In de recente video analyseert Crypto Yapper wat er is gebeurd met Ethereum, hoe het reageerde op de marktturbulentie, en wat beleggers de komende week kunnen verwachten.

Prijsherstel Ethereum na een dieptepunt

Net als Bitcoin, zag Ethereum deze week een significante prijsdaling, maar het herstelde snel. Na een daling tot $2,200, vond Ethereum sterke steun en klom terug naar $2,600, wat een stijging van 18% betekende. Crypto Yapper benadrukt dat hij deze beweging nauwlettend heeft gevolgd en zijn positie heeft vergroot in het gebied tussen $2,200 en $2,400. Dit is een cruciale zone waar hij eerder had ingekocht, en de recente stijging heeft hem aanzienlijke winsten opgeleverd.

Een belangrijk niveau voor Ethereum is de weerstand rond $2,900. Crypto Yapper legt uit dat dit een historisch sterke weerstand is, waar de koers in het verleden meerdere keren op heeft gereageerd. Hoewel Ethereum hier momenteel tegenaan stuit, is het van belang om te zien of deze weerstand gebroken kan worden. Als dit lukt, zou dit de deur kunnen openen naar verdere prijsstijgingen en mogelijk nieuwe all-time highs.

Crypto Yapper waarschuwt echter ook voor een mogelijke afwijzing bij dit niveau, wat kan leiden tot een terugval naar lagere niveaus. Hij adviseert beleggers om winst te nemen bij deze weerstand, gezien het risico op een sterke afwijzing.

De impact van institutionele aankopen

Institutionele interesse speelt een grote rol in de recente prijsbewegingen van Ethereum. Crypto Yapper wijst erop dat BlackRock deze week $20 miljoen in Ethereum-ETF’s heeft geïnvesteerd, terwijl Grayscale tegelijkertijd grote hoeveelheden ETH heeft verkocht. Dit heeft geleid tot een wisselvallige markt, maar zodra Grayscale stopt met verkopen, zou dit de weg vrij kunnen maken voor een nieuwe prijsstijging.

Crypto Yapper ziet deze instroom van institutioneel kapitaal als een positief signaal, wat erop wijst dat er nog steeds een sterke vraag is naar Ethereum, zelfs in volatiele tijden. Hij benadrukt dat het belangrijk is om de marktbewegingen nauwlettend te volgen, vooral in het licht van deze grote spelers die de markt beïnvloeden.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 binnen de eerste 7 dagen na je registratie helemaal gratis (t.w.v. €25). Alle voorwaarden vind je op de pagina onder de knop.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu