Blockchain Stories
Analisten voorspellen grote XRP prijsstijging na RippleX upgrades
Altcoin Nieuws Ripple Technische Analyse

Analisten voorspellen grote XRP prijsstijging na RippleX upgrades

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

RippleX bereidt zich voor op grote upgrades van de XRP Ledger (XRPL), terwijl analisten een forse prijsstijging voor XRP voorspellen. Daarnaast kondigt RippleX strategische samenwerkingen aan die de groei van XRPL verder zullen stimuleren.

Vooruitzichten van RippleX bij XRPL upgrades

RippleX heeft aangekondigd dat het de XRPL Testnet op 19 augustus 2024 om 18:00 uur Nederlandse tijd zal resetten. Deze reset, die ongeveer 15 minuten duurt, is bedoeld om de stabiliteit en efficiëntie van de Testnet te verbeteren. Net zoals wegen regelmatig onderhoud nodig hebben om veilig en efficiënt te blijven, zo reset RippleX ook regelmatig zijn Testnet om een stabiele testomgeving te waarborgen voor ontwikkelaars en gebruikers.

Naast deze reset plant RippleX ook permanente verbeteringen aan de Testnet. Dit omvat het beperken van het gebruik van Testnet XRP om netwerkstress te verminderen en het verbeteren van beschermingsmaatregelen. Door toegang tot Testnet XRP te beperken, wil RippleX overbelasting en misbruik van het netwerk voorkomen, zodat de testdoeleinden bereikt kunnen worden.

Analyse van de voorspelling over XRP prijsstijging

Analist Javon Marks voorspelt een forse prijsstijging voor XRP, mogelijk tot 2.100%. Hij baseert zijn analyse op een lange termijn driehoekspatroon dat zich over meer dan 2.400 dagen heeft gevormd. Dit patroon, dat lagere pieken en hogere dalen laat zien, lijkt op een eerder patroon dat leidde tot een prijsstijging van meer dan 60.000% tussen 2014 en 2017.

Marks verwacht dat een conservatieve uitbraak de prijs van XRP naar $15 tot $18 kan brengen, wat een aanzienlijke stijging zou betekenen ten opzichte van het huidige niveau van $0,51. Hij hint zelfs op een mogelijke stijging tot boven de $100 op lange termijn, wat een monumentale 20x stijging zou zijn. Deze optimistische voorspellingen zijn gebaseerd op historische patronen en recente prijsbewegingen die tekenen van een bullish afwijking laten zien.

Strategische partnerships en integraties van RippleX

Naast de geplande upgrades werkt RippleX ook aan strategische samenwerkingen die de adoptie en het gebruik van XRPL zullen bevorderen. Een van de belangrijkste initiatieven is de integratie van de Ethereum Virtual Machine (EVM) op de XRPL. Stel je voor dat je een fiets hebt en er plotseling een motor aan toevoegt om sneller en efficiënter te bewegen. Zo biedt de integratie van EVM nieuwe mogelijkheden voor verspreide financiën en asset tokenisatie.

Een cruciale samenwerking is die met Axelar, dat fungeert als de enige brug voor de XRPL EVM sidechain. Axelar maakt het mogelijk om verbinding te maken met meer dan 50 blockchains, net zoals een tolk die verschillende talen kan vertalen. Hierdoor kan de XRPL EVM sidechain communiceren en transacties uitvoeren met andere blockchains, wat de interoperabiliteit aanzienlijk vergroot.

Daarnaast werkt RippleX samen met Archax om honderden miljoenen dollars aan digitaal verwerkte echte activa op de XRPL te brengen. Deze partnerships versterken de positie van XRPL in de snel veranderende cryptowereld en bevorderen de groei en adoptie van het netwerk.

Met deze initiatieven zet RippleX de toon voor de toekomst van XRPL, waarbij stabiliteit, groei en innovatie centraal staan.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu