Blockchain Stories
Chainlink en XRP analyse van crypto analist met een Bitcoin waarschuwing
Altcoin Bitcoin Nieuws

Chainlink en XRP analyse van crypto analist met een Bitcoin waarschuwing

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De cryptowereld staat nooit stil en dat geldt zeker voor Bitcoin. Onlangs zagen we een flinke opwaartse beweging vanaf een dieptepunt van ongeveer $49.000, met de huidige BTC koers die weer richting de weerstand van $58.000 kruipt. Terwijl optimisten hoopvol zijn, zijn er ook diverse waarschuwingssignalen op de grafieken te zien die een nieuwe crash voorspellen. Crypto Yapper bespreekt in zijn laatste video niet alleen de mogelijke bewegingen van Bitcoin, maar ook twee veelbelovende altcoins: XRP en Chainlink.

Waarschuwingen voor Bitcoin

Volgens Crypto Yapper vertoont Bitcoin momenteel een ‘rising wedge’ patroon op de 1-uur grafiek. Dit is meestal een bearish signaal, wat betekent dat na een periode van stijgende prijzen er een flinke daling kan volgen. Het patroon toont meerdere raakpunten aan de bovenkant als weerstand en aan de onderkant als steun. Zodra de prijs dit patroon verlaat, kunnen we een sterke beweging naar beneden verwachten, mogelijk terug naar $52.000.

Een ander aandachtspunt is de zogenaamde CME gap bij $63.000. Deze kloof in de prijs, ontstaan tijdens het weekend, wordt vaak gezien als een niveau dat uiteindelijk gevuld moet worden. Hoewel dit een bullish effect kan hebben op de lange termijn, blijft het onzeker wanneer deze gap precies gesloten zal worden.

Analyse XRP

XRP heeft de afgelopen weken interessante bewegingen laten zien. Volgens Crypto Yapper zat XRP in een ‘falling wedge’ patroon, wat doorgaans een bullish voorteken is. Dit patroon wordt gekenmerkt door afnemende koersen binnen een versmallende driehoek. Na een uitbraak naar boven bereikte XRP een piek van $0,65.

Na deze uitbraak testte XRP opnieuw de eerdere weerstand als steun. Deze succesvolle hertest suggereert een mogelijke verdere opwaartse beweging. Op de wekelijkse grafiek blijft XRP echter gevangen in een breder patroon dat sinds eind 2021 bestaat. Deze formatie heeft meerdere raakpunten aan de bovenkant als weerstand en aan de onderkant als steun.

Als XRP erin slaagt om door de bovenkant van dit patroon te breken, kan de koers mogelijk stijgen tot $0,92 volgens Yapper. Dit zou een aanzienlijke stijging betekenen vanaf de huidige niveaus. Beleggers worden aangemoedigd om de steun- en weerstandsniveaus nauwlettend in de gaten te houden, aangezien deze de komende weken en maanden cruciaal zullen zijn voor de prijsontwikkeling van XRP.

Chainlink, een andere prominente altcoin, heeft onlangs een ‘head and shoulders’ patroon gevormd, wat doorgaans een bearish signaal is. Dit patroon zorgde voor een daling naar het ondersteuningsniveau rond $8. Crypto Yapper ziet dit niveau als een sterke steun en een interessante accumulatiezone voor beleggers.

De huidige koers van Chainlink bevindt zich in een cruciale zone. Als de prijs vanaf dit niveau kan herstellen, kan Chainlink een nieuwe opwaartse trend beginnen. Dit ondersteuningsniveau biedt beleggers een potentiële instapkans, vooral gezien de positieve langetermijnvooruitzichten.

Crypto Yapper voorspelt dat Chainlink bij een positieve marktontwikkeling mogelijk kan stijgen naar $100, wat een indrukwekkende 10x rendement zou betekenen vanaf het huidige niveau. Hoewel er nog steeds risico’s zijn, biedt de huidige prijszone een aantrekkelijke kans voor langetermijnbeleggers die geloven in het potentieel van Chainlink.

Zowel XRP als Chainlink bevinden zich op interessante punten in hun koersontwikkeling. XRP toont potentie voor verdere stijgingen na succesvolle hertests van steun- en weerstandsniveaus, terwijl Chainlink beleggers een aantrekkelijke instapkans biedt rond het huidige ondersteuningsniveau. Zoals altijd is het belangrijk om grondig onderzoek te doen en een goed doordachte strategie te hanteren bij het investeren in cryptocurrency.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu