Blockchain Stories
Toncoin $5,36 doel komt in zicht terwijl verkoopdruk toeneemt
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Toncoin $5,36 doel komt in zicht terwijl verkoopdruk toeneemt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Toncoin (Ticker: TON) bleef zijn bearish traject volgen en zakte zoals verwacht onder het $6 niveau, zoals eerder gerapporteerd. 

De technische indicatoren toonden aan dat er sterke verkoopdruk aanwezig was. De Fibonacci retracement niveaus zouden de bullish zaak kunnen ondersteunen. 

Met Bitcoin (Ticker: BTC) die worstelt rond de $60.000, heeft de crypto markt op korte termijn geen bullish vooruitzichten. Een prijsstijging om short liquidatie niveaus te bereiken zou maandag kunnen plaatsvinden, waarna de dalende trend mogelijk weer wordt hervat.

De $5,80 en $5,36 niveaus onder de loep

De dagelijkse marktstructuur was nog steeds bearish. Er was een grote fair value gap rond de $6,50. Een prijsstijging om liquidatie niveaus te bereiken zou vanuit dit gebied kunnen worden afgewezen. 

image
Bron: TradingView

De MACD is gedurende juli dalend en de CMF daalde naar een dieptepunt van 4 maanden. Dit toont een extreme verkoopdruk en consistent bearish momentum voor TON sinds de afwijzing bij $7,70. 

Het 78,5% retracement niveau bij $5,35 zou volgende week behaald kunnen worden. Swing traders zouden hopen dat de dalende trend op dat punt afzwakt en de markt een koopmogelijkheid biedt.

Moeten handelaren wachten op verdere prijsdalingen of TON meteen kopen?

Ondanks de prijsdaling van de afgelopen maand, is de gemiddelde leeftijd dat Toncoin wordt gehouden gestegen. Dit was een teken van accumulatie over het hele netwerk. 

image
Bron: Santiment

Ondertussen daalde de MVRV ratio naar dieptepunten die sinds begin mei niet meer waren gezien. Korte termijn holders stonden diep in de min en de token zou ondergewaardeerd kunnen zijn. 

Het gewogen sociale sentiment was tot voor kort positief, wat vertrouwen onderstreepte. Dit presenteert een goed argument voor handelaren om te vertrouwen op het $5,86 support niveau, het 61,7% retracement niveau, maar kopen op deze niveaus zou riskant kunnen zijn.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu