Blockchain Stories
De kans op een weekend stijging van 8% voor FLOKI
Altcoin Memecoin Nieuws

De kans op een weekend stijging van 8% voor FLOKI

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

FLOKI leed dubbele cijfers aan verliezen, net als de meeste large cap altcoins in de cryptomarkt. De scherpe daling van Bitcoin (Ticker: BTC) als gevolg van bearish verwachtingen en een mogelijke recessie wakkerde het angstige sentiment aan. 

Op het moment van schrijven handelde de memecoin net boven een support niveau dat sinds midden april standhield. Zullen de kopers weer te hulp schieten, of is het bearish sentiment deze keer te sterk?

Fibonacci niveau kan zorgen voor een FLOKI prijs consolidatie

Het 78% retracementniveau op $0.000138 werd voor de derde keer sinds april getest. De afgelopen twee hertests zagen geen direct herstel. In plaats daarvan consolideerde de prijs enkele dagen rond het Fib niveau voordat deze steeg dankzij een hoog handelsvolume.

image
Bron: TradingView

Op het moment van schrijven was de dalende trend dominant. De DI (rood) kruiste boven de +DI (groen) op de DMI indicator. De Awesome Oscillator viel onder nul, wat aangeeft dat de bearish kracht groeide. De CMF was op -0,02 en een daling onder -0,05 zou een aanzienlijke kapitaaluitstroom uit de markt betekenen. Op het moment van schrijven hield een neutrale CMF lezing de verwachtingen van consolidatie in stand.

Lage Open Interest toont aan dat handelaren niet overtuigd zijn van een prijsherstel

In juli stuiterde FLOKI van $0.000135 naar $0.000206 en zag de Open Interest stijgen van $35 miljoen naar $88 miljoen. Sindsdien zijn zowel de OI als de prijs gedaald, een teken van bearish sentiment. 

image
Bron: Coinglass

In de afgelopen twee dagen overtroffen de short liquidatie posities de longposities aanzienlijk. Futures handelaars verwachten verdere prijsdalingen, wat ideale omstandigheden creëerde voor een short squeeze.

image
Bron: Hyblock capital

De dichtstbijzijnde en grootste liquiditeit pools bevinden zich op $0.000178 en $0.000186, waardoor ze de bullish doelen markeerden. Het is echter waarschijnlijker dat de weerstand op $0.00015 de bulls zou terugdrijven in het geval van een dergelijke bounce. Dit zou kunnen leiden tot een FLOKI consolidatiefase.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Kan Bitcoin $70.000 aantikken in oktober?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu