Blockchain Stories
Alles wat je moet weten over Hamster Kombat
Altcoin Nieuws

Alles wat je moet weten over Hamster Kombat

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het populaire op Telegram gebaseerde spel, Hamster Kombat, heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door vijf maanden na de lancering meer dan 300 miljoen gebruikers te bereiken. Dat is echter nog niet alles.

Om zijn enorme gebruikersbestand verder te betrekken, heeft Hamster Kombat ook zijn whitepaper uitgebracht en zijn ontwikkeling roadmap bijgewerkt, wat inzicht geeft in de toekomstige plannen en tokenomics van het spel.

Wat zegt het whitepaper?

Volgens het nieuw uitgebrachte whitepaper zal Hamster Kombat 60% van de totale token voorraad toewijzen voor distributie binnen de community. De resterende 40% wordt gereserveerd voor het bieden van marktliquiditeit, ecosysteem partnerschappen en subsidies, het belonen van squads en andere items.

Deze stap toont de toewijding van het project om een community-gericht ecosysteem te bevorderen, waarin gebruikers actief betrokken en beloond worden. Het whitepaper schetst de visie, mechanismen en toekomstige ontwikkelingen van het spel en biedt een uitgebreide gids voor zowel nieuwe als bestaande spelers.

Vooruitkijken naar de airdrop

De release van het whitepaper moet worden gezien in de context van een aanstaande airdrop. Hoewel er nog geen exacte datum is vastgesteld, heeft het projectteam de gebruikers verzekerd dat ze nauw samenwerken met het TON ecosysteem om een soepel en efficiënt distributieproces te waarborgen.

Deze samenwerking is gericht op het benutten van de sterke punten van het TON ecosysteem om de airdrop-ervaring te verbeteren en de reikwijdte en impact ervan te maximaliseren.

Insiders die verbonden zijn aan Hamster Kombat beweren dat dit weleens de grootste crypto airdrop ooit zou kunnen zijn. Op dit moment is de UNI airdrop van Uniswap de grootste crypto airdrop ter wereld, met een totale waarde van meer dan $6,4 miljard.

De groeiende rol van Telegram

Op Telegram gebaseerde spellen zoals Hamster Kombat hebben enorme populariteit verworven vanwege hun toegankelijkheid en de naadloze integratie van gamen en sociale interactie binnen het Telegram-platform.

Deze spellen maken gebruik van Telegram’s enorme gebruikersbestand en robuuste infrastructuur om boeiende en interactieve ervaringen te bieden. Daarnaast bieden de toepassing van blockchaintechnologie en tokenomics in deze spellen unieke prikkels en beloningen voor gebruikers, wat hun aantrekkingskracht verder vergroot.

Andere opmerkelijke projecten in de op Telegram gebaseerde gamesector, zoals Notcoin, hebben ook aanzienlijk succes geboekt. Notcoin, bekend om zijn tap-to-earn-model, heeft een snelle gebruikers groei en marktbetrokkenheid gezien.

Deze projecten benadrukken het potentieel van op Telegram gebaseerde spellen om een groot gebruikersbestand aan te trekken en te behouden, aangedreven door innovatieve gameplay mechanismen en gemeenschapsgerichte tokenomics.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu