Blockchain Stories
Deze 3 altcoins kun je volgende week beter vermijden, waaronder Pepe
Altcoin Nieuws

Deze 3 altcoins kun je volgende week beter vermijden, waaronder Pepe

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Nu deze week ten einde loopt, zien we een vertraging in de prijsontwikkeling van veel activa op de cryptomarkt, waaronder Bitcoin (BTC). Hierdoor is het verstandig om bepaalde activa voorlopig te vermijden. In dit geval drie altcoins in het bijzonder.

Vermijden van altcoins

Voor sommige coins is de huidige daling mogelijk slechts tijdelijk, wat overeenkomt met het heersende sentiment binnen de crypto gemeenschap. Voor andere altcoins zijn er aanvullende factoren die hun prestaties en aantrekkelijkheid als investeringsoptie in de week van 5 augustus negatief kunnen beïnvloeden.

1. Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) is een zeer speculatieve en volatiele coin die op korte termijn grote winsten maar ook snelle dalingen heeft laten zien, vaak beïnvloed door hype op sociale media. Recentelijk heeft een grote investeerder 400 miljard tokens, ter waarde van 4,22 miljoen dollar, naar cryptobeurs Binance verplaatst, wat tot toenemende verkoopdruk kan leiden.

Na het doorbreken van het belangrijke ondersteuningsniveau van $0,00001075, werd Pepe ten tijde van dit schrijven verhandeld voor $0,00001018, een daling van 5,29% in de afgelopen 24 uur. Daarnaast is er een verlies van 15,80% in de afgelopen week en een verlies van 12,61% in de afgelopen maand.

2. Wormhole (W)

Het cross-chain interoperabiliteit protocol Wormhole (W) staat op het punt om 612,12 miljoen tokens, ter waarde van ongeveer $145 miljoen, vrij te geven. Dit kan leiden tot verhoogde verkoopdruk, aangezien investeerders kunnen besluiten te verkopen, wat op korte termijn invloed heeft op de prijs.

Momenteel wordt Wormhole verhandeld tegen $0,2357, een daling van 1,1% op de dag, 18,03% in de afgelopen week en een aanzienlijk verlies van 34,93% in de afgelopen maand. Deze trend kan zich voortzetten door de verwachte neerwaartse druk, zo is te zien op Tradingview.

wormhole chart
Bron: Tradingview

3. Immutable (IMX)

Immutable (IMX), een blockchainplatform, staat op het punt een grote token emissie van 32,47 miljoen tokens, ter waarde van ongeveer $43 miljoen, te bewerkstelligen. Bovendien sluit het zijn IMX Marketplace op 13 augustus, wat tot problemen kan leiden doordat gebruikers hun activiteiten moeten verplaatsen.

De huidige prijs van de IMX token is $1,36, een daling van 2,96% in de afgelopen 24 uur, 8% in de afgelopen week en 13,12% in de afgelopen maand, volgens de meest recente prijsgegevens van 2 augustus.

immutable chart
Bron: Tradingview

Conclusie

Het is wellicht verstandig om deze drie altcoins niet te verhandelen of in ieder geval voorzichtig te benaderen in de komende week, aangezien meerdere factoren hun prestaties negatief kunnen beïnvloeden. Vergeet niet om altijd je eigen onderzoek te doen bij het investeren in crypto, aangezien de markt snel en onverwacht kan veranderen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu