Blockchain Stories
Kaspa bereikt $0,20 en haalt MATIC qua marktkapitalisatie in
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kaspa bereikt $0,20 en haalt MATIC qua marktkapitalisatie in

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de afgelopen zeven dagen hebben de crypto markten extreme volatiliteit ervaren.

Gedurende deze periode is Bitcoin (Ticker: BTC) gedaald van $69.000 naar $64.000, wat invloed had op de meeste altcoins.

KAS wint de markt terwijl MATIC worstelt

Kaspa (Ticker: KAS) bleef echter continu stijgen. De stijging van Kaspa heeft de marktkapitalisatie van Polygon (Ticker: MATIC) ingehaald, volgens onze KAS koers op het moment van schrijven.

KAS handelde op een recordhoogte van $0,192 na een winst van 7,30% op de wekelijkse grafieken. Terwijl Kaspa een enorme stijging liet zien, had MATIC moeite om zijn positie te behouden. MATIC rapporteerde een daling in de prijs en marktkapitalisatie van 2,16% in de afgelopen 24 uur. 

Op het moment van schrijven handelde MATIC op $0,479 na een aanhoudende daling in maandelijkse en wekelijkse grafieken.

In de afgelopen twee maanden heeft KAS een enorme stijging in marktkapitalisatie ervaren, waarbij het meerdere altcoins heeft ingehaald. 

Gedurende deze periode overtrof het Internet Computer (Ticker: ICP), PEPE en Uniswap (Ticker: UNI), met de recente stijging boven MATIC’s $4,9 miljard en bereikte voor het eerst $5 miljard.

Deze stijging bracht KAS ook op $0,20, zoals eerder door ons gerapporteerd. Deze stijging zorgde er ook voor dat Kaspa’s handelsvolume met bijna 4% daalde, terwijl MATIC’s handelsvolume met 38% steeg.

Wat prijs diagrammen aangeven

Onze analyse toonde aan dat KAS een sterk stijgend momentum ervaarde, terwijl MATIC in een daling zat. Kaspa’s Aroon lijn gaf een sterke stijgende trend aan, met Aroon Up op 93%, boven Aroon Down op 35%.

image
Bron: TradingView

De Average Directional Index bewees dit verder, aangezien de lijn in de afgelopen zeven dagen een stijgende trend van 14 naar 23 ervaarde.

Daarnaast was de Awesome Oscillator op het moment van schrijven boven nul, wat suggereert dat het korte termijn momentum sterker was dan het lange termijn momentum en daarom het bullish momentum overheerste.

Aan de andere kant lieten MATIC’s grafieken een ander perspectief zien, wat een constante daling aangaf. MATIC’s Moving Average Convergence Divergence (MACD) was negatief op -0,0116, met de signaallijn en het histogram allemaal onder nul. Dit toonde aan dat het bearish momentum dominant was, met korte termijn gemiddelden onder lange termijn gemiddelden.

image
Bron: TradingView

De Aroon lijn bewees deze theorie verder, met de Aroon Down op 50% en boven de Aroon Up op 35,7%.

image
Bron:Coinglass

Verder toonde onze analyse van Coinglass dat KAS een toename in Open Interest ervaarde, stijgend van $75 miljoen naar $105 miljoen in de afgelopen 24 uur.

image
Santiment

Daarentegen daalde MATIC’s totale Open Interest van $578 miljoen naar $457 miljoen in de afgelopen zeven dagen. Hierdoor werden investeerders gedwongen hun posities te sluiten zonder nieuwe te openen, wat de prijzen verder naar beneden duwde.

Vooruitzichten

Als KAS’s huidige marktpositie standhoudt, zal de altcoin $0,24 uitdagen en een nieuwe ATH bereiken. Tegelijkertijd zou MATIC kunnen dalen naar kritieke steun op $0,47; een trend omkering zou de altcoin naar een weerstandsniveau van $0,52 kunnen duwen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu