Blockchain Stories
Tucker Carlson: Bitcoin is gemaakt door de CIA
Bitcoin Nieuws

Tucker Carlson: Bitcoin is gemaakt door de CIA

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Tucker Carlson is in Amerika uitgegroeid tot één van de belangrijkste politieke sprekers. Vanuit zijn rol doet hij op talloze evenementen en conventies een woordje. Zo ook op de recente Bitcoin conventie georganiseerd door Bitcoin Magazine. Op deze conventie sprak hij uit dat hij respect voor Bitcoin heeft, maar tegelijkertijd denkt hij dat Bitcoin door de CIA gemaakt is. De Central Intelligence Agency van Amerika is, volgens Carlson, de bedenker en oprichter van Bitcoin.

Geen geheel nieuwe theorie

De theorie van Tucker Carlson is niet geheel nieuw te noemen. Hoe opvallend de uitspraak ook is, sluit ‘ie aan op een eerdere verdenking. Op onder meer Reddit zijn talloze theorieën te vinden waarom de CIA dé oprichter van Bitcoin zou zijn.

Waar deze theorie precies vandaan komt, is niet met zekerheid te stellen. Wellicht heeft de anonimiteit van Satoshi Nakamoto hier mee te maken. Aangezien nog steeds niemand weet wie Nakamoto precies is, komen er vanzelf geruchten en suggesties op gang. Waar de naam van de CIA vandaan komt, kunnen wij simpelweg niet zeggen.

Groot respect voor crypto

De uitspraak van Carlson doet vermoeden dat hij geen hoge pet op heeft van crypto. Hij geeft namelijk aan dat crypto intellectuelen alles van crypto weten, behalve wie de uitvinder hiervan is. Dat mag inderdaad opmerkelijk genoemd worden, maar eigenlijk is dit helemaal niet van belang. Het is vooral van belang dat Bitcoin een perfect antwoord op het huidige monetaire stelsel is.

In zijn toespraak gaf Carlson ook aan dat hij groot respect voor crypto heeft. In het specifiek heeft hij groot respect voor Bitcoin, aangezien hij verwacht dat Bitcoin dé toekomst van geld is. Hij stelt zelfs dat Bitcoin het beste instrument is om financiële soevereiniteit in de toekomst mogelijk te maken.

Al met al kunnen we stellen dat Carlson de potentie van Bitcoin inziet, maar dat hij tegelijkertijd sceptisch is over de oorsprong van Bitcoin. Mocht de CIA inderdaad de oprichter van Bitcoin zijn, zou dit de gehele cryptomarkt toch in een ander perspectief plaatsen. Desalniettemin lijkt ons de kans bijzonder klein dat de CIA inderdaad de oprichter/bedenker van Bitcoin is.

Bitcoin 2024

Eind juli werd in Nashville, Amerika, Bitcoin 2024 georganiseerd. Een groot Bitcoin evenement, georganiseerd door Bitcoin Magazine, waarop veel belangrijke personen gesproken hebben. Zij spraken over de huidige status van Bitcoin, over de toekomst en over de talloze ontwikkelingen. Ook Trump heeft deze conventie bijgewoond, waardoor het met recht als een zeer prominent evenement omschreven kan worden.

Op dit evenement gaf Carlson aan dat Bitcoin nog een lange weg te gaan heeft. Hij ziet zeker de potentie van deze digitale valuta in, maar hij geeft ook aan dat er belangrijke hindernissen zijn die overwonnen moeten worden. Zo is hij van mening dat de bevolking moet gaan begrijpen wat de meerwaarde van Bitcoin is. Voordat deze meerwaarde aan een grote groep duidelijk gemaakt is, zijn we ongetwijfeld heel wat jaartjes verder.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu