Blockchain Stories
Injective Protocol naar $65 en Polkadot naar $12 om deze redenen!
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Injective Protocol naar $65 en Polkadot naar $12 om deze redenen!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Captain Faibik, een crypto analist, tweette recentelijk over veelbelovende patronen in DOT en INJ. 

Zijn analyse wijst op potentiële stijgende bewegingen in de komende weken voor beide cryptocurrencies.

Bullish uitbraak voor INJ

Injective Protocol (Ticker: INJ) heeft een positieve ontwikkeling laten zien op de 3 daagse tijdlijn. Captain Faibik identificeerde een uitbraak uit een dalend wig patroon, gevolgd door een succesvolle hertest van het uitbraakniveau. 

Deze ontwikkeling wordt beschouwd als een positief signaal voor traders. De uitbraak en hertest vonden plaats rond het niveau van $22, wat een bullish vooruitzicht versterkt.

De grafiek toont hogere dieptepunten en hogere pieken, wat wijst op groeiend vertrouwen onder investeerders. Volgens Captain Faibik kan dit patroon leiden tot aanzienlijke prijsstijgingen voor INJ. 

Op het moment van schrijven werd INJ verhandeld op $24,05, met een 24 uurs handelsvolume van $119 miljoen. Dit vertegenwoordigde een daling van de prijs van ongeveer 4% in de afgelopen 24 uur en nog een grotere daling in de afgelopen 7 dagen.

DOT heeft een dalend wig patroon

Aan de andere kant consolideerde Polkadot (Ticker: DOT) zich binnen een dalend wigpatroon, wat vaak wijst op potentiële bullish omkeringen. Captain Faibik merkte op dat de convergerende trendlijnen op de grafiek de wig vormden. 

Support rond $4 heeft sterke koopinteresse aangetoond, terwijl weerstand tussen $7,00 en $7,50 een cruciale zone markeerde om in de gaten te houden.

Een potentiële uitbraak voor DOT zou rond het niveau van $12,00 kunnen zijn. De analist adviseerde: 

Verzamel het voor de middellange termijn voordat het te laat is.

Ondertussen werd de prijs van Polkadot verhandeld op $5,80 op het moment van schrijven, met een 24 uurs handelsvolume van $123.787.655. Dit weerspiegelde een prijsstijging van 1,41% in 24 uur, maar een prijsdaling van 6,68% over de afgelopen zeven dagen.

Belangrijke niveaus voor DOT en INJ

Het support niveau rond $4,00 is veerkrachtig gebleken voor DOT, wat suggereert dat kopers op dit punt actief zijn. De bovenste trendlijn van de wig, die als weerstand fungeert, ligt tussen $7,00 en $7,50. 

Een uitbraak boven deze weerstandszone, bevestigd door een toename in handelsvolume, zou het bullish patroon kunnen valideren. Een rally vanaf hier zou de huidige prijs kunnen verdubbelen, met een doel rond $12,00. Voor traders is het cruciaal om te letten op bevestigde uitbraken.

Voor DOT betekent dit dat men moet letten op een doorbraak boven de bovenste trendlijn met verhoogd volume. Het verzamelen van DOT op de huidige niveaus zou voordelig kunnen zijn voor de middellange termijn.

INJ’s bevestigde hertest van het uitbraakniveau biedt een aantrekkelijke instapkans. Het vasthouden van INJ kan leiden tot substantiële winsten als de bullish trend zich naar verwachting voortzet.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu