Blockchain Stories
Alles over de token unlock van verschillende altcoins in augustus
Altcoin Nieuws Ripple

Alles over de token unlock van verschillende altcoins in augustus

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Augustus lijkt een belangrijke maand te worden voor de crypto markt, met verschillende token ontgrendelings evenementen. 

Naar verwachting zullen deze evenementen bijna $1 miljard aan tokens beschikbaar maken. Opvallend is dat grote projecten zoals Avalanche (Ticker: AVAX) en Arbitrum (Ticker: ARB) zullen deelnemen aan deze ontgrendelings evenementen.

Ripple draagt aanzienlijk bij aan de tokenontgrendeling

Sinds 2017 heeft Ripple (Ticker: XRP) consequent 1 miljard tokens op de eerste dag van elke maand ontgrendeld. Augustus zal dit patroon volgen. 

De aankomende ontgrendeling in augustus wordt geschat op een waarde van ongeveer $600 miljoen, gebaseerd op de huidige prijs van XRP. Ripple heeft vaak een groot deel van de ontgrendelde tokens opnieuw in escrow geplaatst. 

Het precieze volume van XRP dat Ripple kiest om opnieuw te vergrendelen na elke ontgrendeling blijft onzeker.

De ontgrendeling van dYdX

dYdX (Ticker: DYDX) zal augustus beginnen met een groot token ontgrendelings evenement, zoals gedetailleerd door gegevens van Token Unlocks. 

Meer dan 8 miljoen dYdX tokens, ter waarde van meer dan $11 miljoen, zullen worden vrijgegeven. Het grootste deel van deze tokens is toegewezen aan investeerders, wat mogelijk kan leiden tot verhoogde marktactiviteit.

De ontgrendeling van Sui

Op 1 augustus zal het Sui Network (Ticker: SUI) meer dan 64 miljoen tokens ontgrendelen, met een waarde van bijna $50 miljoen op het moment van schrijven. 

De meeste van deze tokens zijn toegewezen aan Series A en B investeerders, wat wijst op een substantiële distributie aan vroege ondersteuners van het project.

Ontgrendeling van Wormhole

Wormhole (Ticker: W) zal een van de grootste tokenontgrendelingen in augustus hebben, met 600 miljoen tokens die op 3 augustus worden vrijgegeven. 

Deze ontgrendeling, met een waarde van meer dan $175 miljoen, is volledig bestemd voor community initiatieven en lancering doeleinden.

Aptos

Aptos (Ticker: APT) bereidt zich voor op een groot tokenontgrendelings evenement op 12 augustus, waarbij ongeveer 11,3 miljoen APT tokens zullen worden vrijgegeven. 

Met een waarde van meer dan $80 miljoen zal de ontgrendeling zich richten op een mix van communityleden, de foundation, kernbijdragers en investeerders. De meeste tokens zullen worden toegewezen aan kernbijdragers en de community.

Arbitrum

Arbitrum’s (Ticker: ARB) tokenontgrendeling in augustus zal zich richten op meer dan 92,7 miljoen ARB tokens, met een waarde van meer dan $67 miljoen op het moment van schrijven. Een groot deel van deze tokens is bestemd voor het team.

Avalanche

Avalanche bereidt zich voor op de grootste tokenontgrendelingen van augustus, met ongeveer 9,5 miljoen AVAX tokens, ter waarde van meer dan $270 miljoen, die zullen worden vrijgegeven. 

Een groot deel van deze tokens, ongeveer 4,5 miljoen AVAX ter waarde van ongeveer $129 miljoen, zal worden toegewezen aan het team.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu