Blockchain Stories
Gaat BONK deze week stijgen? Dit moet je weten!
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Gaat BONK deze week stijgen? Dit moet je weten!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

BONK was recentelijk aan het consolideren binnen een stijgende wig patroon, een formatie die vaak voorafgaat aan een uitbraak. 

Op het moment van schrijven was de BONK koers $0.00002792 en heeft het de afgelopen 24 uur een daling meegemaakt van ongeveer 5% sinds het opnieuw testen van de wig 48 uur geleden. 

Het steunniveau van de stijgende wig biedt een lanceerplatform voor BONK om zijn huidige bullish rally voort te zetten. De prijzen kaatsten terug op $0.00002824 na een daling van ongeveer 20%.

Het volgende weerstandsniveau om in de gaten te houden is $0.00003593. Momenteel test BONK een cruciaal niveau van $0.00002940. Dit niveau fungeert als een sterke weerstand zone voordat het op 19 juli ongeldig werd verklaard. 

image 127
Bron: TradingView

Een mogelijke uitbraak boven dit niveau suggereert een bullish rally naar het volgende weerstandsniveau op $0.00003593.

Volume en liquidaties geven een gemengd beeld af

Onze analyse van Bitmex liquidatie heatmap, gebaseerd op Coinglass gegevens, geeft aan dat de meerderheid van de handels liquidaties zich rond deze prijsniveaus bevindt. Dit bewijst dat veel beleggers hun stop loss orders op deze niveaus hebben geplaatst, wat de marktschommelingen kan vergroten. 

image 128
Bron: Coinglass

Deze toename in BONK’s liquidaties heeft waarschijnlijk bijgedragen aan een deel van de stijgende prijsbewegingen.

Verder biedt onze analyse verduidelijking van de open interest gewogen funding rate gegevens en de betekenis hiervan in marktsentimenten. Volgens de Coinglass gegevens is de funding rate de afgelopen twee maanden sterk volatiel geweest. 

Momenteel is de funding rate op een evenwichtsniveau van nul, wat een neutraal marktsentiment aangeeft in termen van de funding rate.

image 129
Bron: Coinglass

Wat nu voor BONK?

Gezien de bestaande technische vooruitzichten, bevindt de Bonk prijs zich op een kritiek punt. Het stijgende wig patroon is een bearish indicator die een lagere uitbraak kan impliceren. 

Het kan ongeldig worden verklaard als een bearish patroon als BONK voorbij het weerstandsniveau van de stijgende wig breekt en verschuift naar een bullish uitbraak. De scherpe stijging van 8% vanaf de steun niveaus laat zien dat er sprake is van korte termijn koopdruk.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu