Blockchain Stories
Kan WHY de volgende Dogecoin worden of toch niet?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Kan WHY de volgende Dogecoin worden of toch niet?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De olifant thema memecoin WHY betrad onbekend terrein op 22 juli nadat de marktkapitalisatie de grens van $100 miljoen bereikte. Deze stijging leidde ook tot een nieuwe all time high, wat verder onderzoek rechtvaardigt.

WHY prijs samenvatting

WHY heeft een grote stijging in marktkapitalisatie doorgemaakt, wat zorgde voor een winst van 50% vanaf het laagste punt van de dag van $0.0000002194. De rally piekte op $0.0000002491, wat de nieuwe all time high is tot nu toe. 

Ondanks deze indrukwekkende prestatie is de prijs sindsdien teruggezakt naar het niveau van voor de pump, waardoor ongeveer $7.40 miljoen van de marktkapitalisatie werd verminderd. 

image 98
Bron: CoinMarketCa

De prestaties van de afgelopen 24 uur vertonen kenmerken van een pump and dump. Als we uitzoomen naar de wekelijkse prestaties, zien we dat de koers de afgelopen zeven dagen aan het stijgen was. Zo handelde het nog steeds op een wekelijkse winst van 30%, ondanks de daling in de afgelopen 24 uur.

Wallet activiteit van WHY

De koers in de afgelopen dagen wijst op het begin van een bullish momentum. Wallet activiteit kan inzicht bieden in wat er gaande is. Lookonchain onthulde dat er onlangs nieuwe wallets zijn aangemaakt en gebruikt om WHY te kopen met BNB die van Binance is opgenomen. 

Deze nieuw aangemaakte wallets wekken de verdenking dat de beweging mogelijk bedoeld was om meer aandacht te vestigen op de WHY memecoin. Vooral als je bedenkt dat de winsten van de afgelopen 24 uur zijn uitgewist en de prijs terugkeerde naar hetzelfde niveau van voor de pump.

Is het de hype waard?

Misschien is de vraag niet waarom maar wat. Op het eerste gezicht lijkt het misschien gewoon een andere memecoin in een segment dat momenteel verzadigd is met memecoins. 

We zijn op onderzoek uitgegaan om te ontdekken wat het onderscheidt en hier is wat we hebben ontdekt. WHY was de eerste memecoin die werd gefinancierd door de BNB chain als onderdeel van het Meme Heroes LP support initiatief. 

De BNB chain lanceerde dit initiatief als onderdeel van een poging om de memecoin sector op te fleuren. Een poging gericht op concurrentie met andere netwerken zoals Solana, die dit jaar explosieve groei in memecoin gerelateerde activiteit heeft ervaren.

Hoewel de betrokkenheid van de BNB chain enige waarde kan toevoegen aan de WHY memecoin, hebben we ook ontdekt dat het een actieve aanwezigheid en community heeft op X (voorheen Twitter) met meer dan 23.000 volgers. 

Onze evaluatie van de tokenomics onthulde dat het 420 biljoen tokens heeft en dat ze allemaal in omloop zijn. Op basis van onze bevindingen concludeerden we dat als de huidige hype de mainstream weet te bereiken, WHY kan zijn als het vinden van Dogecoin in zijn vroege dagen. 

Bovendien is het momenteel beschikbaar op een paar exchanges en niet genoteerd op grote exchanges. Noteringen op grote exchanges kunnen WHY in de toekomst blootstellen aan robuuste liquiditeit instromen. De betrokkenheid van de BNB chain suggereert een potentiële Binance notering in de toekomst.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

XRP prijs kan stijgen ondanks onzekere marktomstandigheden

Julian Smits

AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling

Scott

Meer investeerders stappen in Bitcoin, wat betekent dit?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu