Blockchain Stories
Voorspelling: Gecombineerde crypto ETF van Bitcoin, Ethereum, Solana
Bitcoin ETF Ethereum Nieuws

Voorspelling: Gecombineerde crypto ETF van Bitcoin, Ethereum, Solana

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De wereld van cryptocurrency blijft in razendsnel tempo evolueren, en een van de meest opwindende ontwikkelingen aan de horizon is de mogelijke komst van een gecombineerde ETF (exchange traded fund) voor Bitcoin, Ethereum en Solana. Dit zou beleggers de mogelijkheid bieden om in één keer te investeren in deze drie populaire cryptocurrencies, zonder ze afzonderlijk te hoeven kopen.

Uitdagingen bij de goedkeuring

Een van de grootste obstakels voor de goedkeuring van een gecombineerde ETF is de regelgeving. Terwijl Bitcoin en Ethereum al vaak in de schijnwerpers staan en stappen hebben gezet richting goedkeuring, blijft het voor andere cryptocurrencies zoals Solana een uitdaging om door de regelgevende instanties te komen.

James Seyffart, een ETF analist bij Bloomberg, benadrukt het belang van een gereguleerde markt om deze activa te monitoren en fraude en manipulatie te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de SEC (Securities and Exchange Commission) voorzichtig blijft met het goedkeuren van producten buiten de twee leidende cryptocurrencies.

De rol van Solan in de ETF revolutie

Ondanks deze uitdagingen ziet Brian Kelly, een vooraanstaand crypto investeerder, Solana als een sterke kandidaat voor een toekomstige ETF in de VS. Hij beschouwt Bitcoin, Ethereum en Solana als de “grote drie” van de huidige crypto cyclus.

De groeiende populariteit van Solana en de adoptie door ontwikkelaars versterken volgens hem de argumenten voor de mogelijke opname in een toekomstige ETF. Stel je voor dat een ETF als een mandje is waarin je verschillende soorten fruit hebt. Dit mandje vertegenwoordigt de ETF en elk stuk fruit (Bitcoin, Ethereum en Solana) vertegenwoordigt een deel van de totale waarde van het mandje. Dit maakt het voor beleggers eenvoudiger om toegang te krijgen tot een diverse portefeuille van cryptocurrencies.

De wereld van crypto ETF’s staat op het punt een grote verschuiving door te maken met de mogelijke introductie van een gecombineerde Bitcoin, Ethereum en Solana ETF. Hoewel er nog steeds aanzienlijke regelgevings overwegingen zijn, vooral voor nieuwe kandidaten zoals Solana, blijft de toekomst van crypto ETF’s veelbelovend. De groeiende institutionele interesse en de voortdurende ontwikkeling van regelgeving zullen een cruciale rol spelen bij het vormgeven van deze markt.

Bitcoin beleggingsstatistieken

Ondanks een recente daling in het aantal Bitcoin portefeuilles dat BTC aanhoudt, suggereren analyses dat dit een positief teken kan zijn voor beleggers. Historisch gezien zijn massale verkoopgolven vaak gevolgd door herstelperiodes. Dit kan voor langetermijninvesteerders een kans bieden om te profiteren van toekomstige prijsstijgingen.

Daarnaast wijst de oprichter van CryptoQuant, Ki Young Ju, op het belang van over the counter (OTC) markten in vergelijking met gecentraliseerde exchanges, wat duidt op toenemende institutionele interesse in Bitcoin. Grote whale portefeuilles, waaronder spot ETF’s en bewaardiensten, hebben dit jaar een aanzienlijk deel van het circulerende aanbod verworven, wat wijst op een groeiende belangstelling van institutionele beleggers.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Stijgende vraag naar Bitcoin drijft koers richting $70K doelstelling

Julian Smits

XRP prijs kan stijgen ondanks onzekere marktomstandigheden

Julian Smits

AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu