Blockchain Stories
Elon Musk update X profielfoto weer met Bitcoin laser-eyes
Bitcoin Nieuws

Elon Musk update X profielfoto weer met Bitcoin laser-eyes

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na de aankondiging van Joe Biden dat hij zich terugtrekt uit de presidentsverkiezingen van 2024, heeft Elon Musk zijn X profielfoto weer aangepast naar de bekende laser-eyes. Dit symbool, dat vaak wordt geassocieerd met bullish sentiment in de cryptowereld en dat Bitcoin naar de $100K gaat, zorgde direct voor opschudding in de markt.

Musk staat bekend om zijn invloed op de cryptomarkt. Eerdere tweets van hem hebben prijsstijgingen in verschillende munten veroorzaakt, waaronder een flinke stijging van Dogecoin in het verleden en een recente stijging van de altcoin MAGA.

Laser eyes: een symbool van vertrouwen in de cryptomarkt

Het laserogen meme werd populair in de cryptomarkt tijdens de Bitcoin bull run van 2021, waarbij veel bekende figuren, zoals Michael Saylor van MicroStrategy en de Amerikaanse senator Cynthia Lummis, hun profielfoto bijwerkten. Tesla, het bedrijf van Musk, kondigde in februari 2021 aan Bitcoin als betaling te accepteren, hoewel dit later werd teruggedraaid vanwege milieu zorgen.

Nu, met de recente profielwijziging van Musk, wordt gespeculeerd dat hij opnieuw een sterke steun voor Bitcoin en andere cryptocurrencies laat zien. Dit zou vooral belangrijk kunnen zijn met het oog op de komende Bitcoin 2024 conferentie in Nashville van 25-27 juli, waar prominente figuren zoals Donald Trump zullen spreken. Ook gaan er geruchten rond dat Elon Musk hier aanwezig zal zijn.

De markt in beweging

De impact van Musk’s profielwijziging is al voelbaar. De Bitcoin koers steeg kort boven de $68.000 na het wijzigen van zijn foto. De anticipatie rondom de Bitcoin conferentie groeit, vooral met geruchten dat Trump mogelijk Bitcoin als strategische reserve zou willen aankondigen als hij verkozen wordt.

Hoewel sommige analisten denken dat Musk z’n profielwijziging groter is dan alleen een Bitcoin ondersteuning, suggereert de timing vlak voor de conferentie iets anders. Crypto analist Scott Melker, ook bekend als The Wolf Of All Streets, zei dat deze verandering een belangrijke aankondiging zou kunnen inluiden.

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin op $67.300, en de markt blijft gespannen in afwachting van verdere ontwikkelingen.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu